Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenkilencedik fordulójában egy mérkőzést rendeztek szombaton.

A fehér mezes tuzséri legényég ezúttal a Tiszakanyárrál viaskodva szerette volna jól venni a „kanyart” Fotó: Lakatos Kriszta

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 19. forduló

Tuzsér–Tiszakanyár 4–3 (2–3)

Tuzsér, 48 néző, v.: Ésik I. Tuzsér: Csuka M. – Fábián I., Révész B., Jónás M., id. Iván A., Jaczina L. (Iván T.), ifj. Iván A. (Setét M.), Koszta Sz., Setét E. (Görbe T.), Nagy A. (Gergely I.), Tóth Á. Edző: Szabó István. Tiszakanyár: Kanyári G. – Dócs Gergő (Nagy R.), Szarvas G. (Csire G.), Feka A., Bodnár G., Csépke Z., Feka L., Orosi L., Dócs Gábor (Dobrai D.), Molnár P., Nagy Á. Játékos-edző: Bodnár Gábor. Gól: Fábián I. 2, id. Iván A., Setét M., illetve Feka A., Csépke Z., Feka L. (11-esből). Kiállítva: Révész B. (43. perc). Ifi: 3-4.

Szabó István: – Az első félidőben gyermeteg védelmi hibák következtében jelentős előnyt adtunk az ellenfélnek. A 11-es és a kiállítás után nagyon kevés esély mutatkozott a fordításra, a második félidőben viszont a cserejátékosoknak is köszönhetően a csapat óriási mentális erőről tett tanúbizonyságot, így sikerült megnyerni a már elveszettnek hitt mérkőzést. Köszönettel tartozunk a tuzséri „öregeknek”, akik megint bebizonyították, hogy helyük van a csapatban!

Bodnár Gábor: – Ezt a mérkőzést az első félidőben el kellett volna dönteni, sajnos, ezt nem tettük, az ellenfél pedig lelkesedésben felülmúlt minket és begyűjtötte a három pontot.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .