Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as együttese számára megkezdődik a tavaszi szezon legmunkásabb szakasza. A vasárnapi, Tállya elleni idegenbeli fellépést hétközi fordulóval spékelik meg a Keleti csoportban, hogy aztán a szokásos hétvégi kör következzék.

A kék mezes sényői „fal” a tállyai próbálkozásoknak vethet gátat, míg a Kisvárda II. a füzesgyarmati kapu bevételével kísérletezhet Fotó: kisvardafc

Az angol módira nagyon be kell osztani az erőt, annál is inkább, mert a hetedik helyen táborozó szabolcsiak kerete – eltiltások miatt – tovább karcsúsodott. Mindez azzal párosul, hogy a borsodi brigád a kiesés elkerüléséért harcol, ehhez pedig minden pontra szüksége van.

– Vasárnap-szerda-vasárnap ritmus következik, aminek első állomása Tállya – közölte a közeljövő menetrendjét Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Tökéletesen tisztában vagyunk a hazai csapat erejével, hiszen a bajnoki mérkőzéseken kívül télen vagy nyáron rendre játszunk felkészülési mérkőzést egymással. Tisztában vagyunk azzal is, hogy Tállyán mi vár ránk. A héten talán a legfontosabb dolog az volt, hogy a tabellát figyelmen kívül hagyjuk, mivel elegendő forduló van még ahhoz, hogy a hazai csapat feljebb kerüljön a tabellán. Fabu Mártont kiállították, Fenyőfalvi Dávid begyűjtötte ötödik sárgáját az Újpest II. ellen, így nem vagyunk könnyű helyzetben.

Ugyanakkor a hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a táblázaton tizedik – Füzesgyarmat vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .