Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenkilencedik fordulóját rendezik hétvégén.

A semjéni csapat a baktai fellépésnek gyürkőzik neki Fotó: Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 19. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Rakamaz (10.)

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – A múlt heti vereség után mindenféleképpen javítani akarunk. Nehéz mérkőzésre számítok, de itthon tartjuk a három pontot.

Madalina György, a Rakamaz edzője: – A múlt heti vereség ellenére erős csapatnak tartom a Tiszavasvárit, egyben remélem, jó körülmények között tudunk játszani. Úgy látom, csapatom is hétről hétre jobban játszik, így ebből akár színvonalas mérkőzés kisülhet szombaton.

Vasárnap

Kótaj (2.)–Biri (6.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Dankó Zsolt barátom nagyon jó munkát végez Biriben, kiválóan összerakta a fiatal csapatot, de a múlt heti fiaskónk után is úgy gondolom, ezen a mérkőzésen is a három pont begyűjtése a cél.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Zsinórban négy mérkőzést nyertünk, így nem elbízva magunkat, de kellő önbizalommal megyünk Kótajba!

Geszteréd (11.)–Kálmánháza (7.)

Szilágyi Zoltán, a Geszteréd játékos-edzője: – A múlt heti kudarc után egy sokkal jobb csapatot fogadunk, és tudom, hogy Kotricz Zoli barátom győztes típus, így nagyon nehéz meccs vár ránk. Igazából bízni csak a pályánkban lehet!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A hétvégi bajnokira bízom benne, hogy egy- két játékos már vissza tud térni a csapatba, ami sokat jelentene nekünk. Geszteréden soha nem könnyű nyerni, minden pontért meg kell küzdeni. Természetesen az elmúlt két sikertelen mérkőzésünk után szeretnénk ismét pontgyűjtésbe kezdeni, ehhez ismét szükségünk lesz a jó hozzáállásunkra, illetve a játékunk pontatlanságának a csökkentésére. Túl sokszor volt ki nem kényszerített hibából eladott labdánk, ebben mindenképp fejlődnünk kell! A hazai csapat Szilágyi Zoltán vezérletével, aki megye kettes bajnokságba való visszatérésünk során játékosként sokat tett anno a bennmaradásért, biztosan el szeretne indulni felfelé, de nem vagyunk mi sem ezzel másképp, így egy küzdelmes meccsre számítok.

Nagykálló (8.)–Nyíribrony (12.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Számunkra újabb fontos meccs következik hazai pályán, ha a múlt heti teljesítményt meg tudjuk ismételni, akkor reális esélyünk lesz a három pont megszerzésére.

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Nem lesz könnyű mérkőzés, de azt látjuk, hogy nekünk minden egyes pontért nagyon meg kell küzdenünk. Múlt héten végre sikerült három pontot szereznünk, ami azért javított a hangulatunkon, mondjuk azzal eddig sem volt gond. A Kálló tavasszal otthon százszázalékos, talán sikerül rontani a statisztikájukat, ami nyilván nem lesz egyszerű. És még egy gondolat múlt heti meccsünkről: szeretnénk megköszönni a kitűnő játékvezetést és hosszú, sikeres pályafutást kívánni a kettes számú asszisztensnek!

Ófehértó (14.)–Tiszalök (9.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – A létra legalsó fokán állni nem jó érzés, különösen onnan nézni a többieket, hogy lépegetnek feljebb. Tudom, hogy csapatom többre hivatott és elindulunk a létrán felfelé, ezt biztosra veszem. Ismét jó csapat ellen játszunk hazai környezetben, elvárom a játékosaimtól, hogy mindenki a maximumot nyújtsa. Itt már nincs olyan, hogy megpróbáljuk – meg kell csinálni! Ha itt szeretnénk tovább rúgni a bőrt, nincs más csak előre.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Szeretnénk idegenbeli jó teljesítményünket folytatni, ha már hazai pályán nem sül.

Baktalórántháza (5.)–Kállósemjén (1.)

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Nagyon rosszul nézett ki a múlt hét, már hétközben is, a vasárnap pedig katasztrófa volt. Most már jobban nézünk ki, kérdés, ez mire lesz elég a bajnokesélyes ellen – én mondjuk, éppen az ilyen meccseket szeretem.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nehéz mérkőzésre számítok a hétvégén, de maximálisan bízom a csapatban, a három pont megszerzése érdekében megyünk Baktára. Mindenki tudja, mi az egyesület célja, viszont nyugtával dicsérjük a napot.

Apagy (3.)–Nyírlugos (11.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A múlt heti győzelem adhat egy kis önbizalmat, de minden mérkőzés más. Gondolom a Nyírlugos is így van ezzel, hazai pályán természetesen szeretnénk megszerezni három pontot.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Számunkra a pontszerzés is bravúr lenne, mindent megteszünk ennek érdekében.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .