Kattints a képre!!

Tóth Ákos, az Újdombrád középhátvédje „kiírta” magát a vasárnapi bajnokiról. Az vesse rá az első követ, aki másként cselekedett volna: előző nap született meg a család elsőszülött gyermeke – a kis Dorka!

Az ifjú apa, Tóth Ákos a pálinkamérésben is jól teljesített Fotó: tudósítónktól

A megye kettes csapat harminchat éves futballistája ugyan nem húzott szerelést, de tudta a „kötelességét”, gondoskodott az ellátmányról. Öt liter pálinkát szervírozott az öltözőbe, aminek volt keletje, pláne hogy a Nyírerdő csoportban szereplő együttes krímibe illő módon, az utolsó pillanatokban fordítva 4–3-ra győzött a Jéke elleni hazai meccsen – úgy, hogy a vendégek egy tizenegyest kihagytak a hajrában.

– A csapatból néhányan „figyelmeztettek”, hogy valamit azért vigyek már, na, volt fogyasztás a lefújás után… – merült részletekbe Tóth Ákos, aki szerdán délután fuvarozta haza feleségét és kislányát az otthon fészkébe. – Mivel éppen a meccs közben lehetett látogatni a kisvárdai kórházban, ezért az első félidőt nem láttam, az egyik szurkolónak szóltam, hogy üzenjen, ha gól van. Egyből rosszat írt, mert 1–0-ra vezetett a Jéke. Már ment a második félidő, amikor visszaértem, hát mit mondjak, jobb játszani, mint kintről izgulni, de legalább jó lett a vége: a győztes gólnál, a 93. percben én is odaszaladtam a szögletzászlóhoz a többiekkel ünnepelni. Egyébként boldog az egész család, itt van velünk mindenki szeme fénye, és nyilván megváltozik az életem is. A foci persze, marad, csak mostantól hamarabb kell menni haza, már ketten fognak várni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .