Kattints a képre!!

Decemberben megműtötték Seres Konrádot, az Újfehértó megyei első osztályú csapatának frontemberét: mint arról hírt adtunk, porcleválás miatt feküdt kés alá.

A decemberi műtét után Seres Konrád ismét pályára lépett – segít, ha szükség lesz rá Fotó: tudósítónktól

Ráadásul a beavatkozás közben kiderült, hogy elszakadt az elülső keresztszalag, mindemellett a térdízülete sem a legjobb „formában” van, így veszélybe került pályafutása folytatása, legalábbis a huszonöt éves támadó számára kockázatos tovább futballozni… Seres Konrádot azonban kemény fából faragták, az újfehértói csapat – amely nem játszott a hétvégi bajnoki fordulóban – legutóbbi, a Mándok ellen 4-0-ra megnyert mérkőzésén a 83. percben, csereként pályára lépett, csaknem fél esztendő kihagyás után.

– Kicsit rizikós, mert nincs keresztszalagom, de úgy éreztem, szükség lehet rám, hát megpróbálok segíteni – szolgált magyarázattal visszatérése kapcsán Seres Konrád. – Talán meglepő, igazán nincs bennem félelem érzet, csak egy kicsi, ami azt gondolom természetes. Hiányzott a mozgás, jól esett ismét futballozni, azt tapasztaltam, a csapattársak örültek, hogy ismét köztük vagyok. A teljes képhez tartozik, hogy a párom meglehetősen aggódik, ami érthető: megígértem neki, nem lesz semmi baj. Azt tervezem, ha úgymond ég a ház, akkor beszállok a meccsek utolsó negyedórájára, netán húsz percre, lekopogom, a Mándok ellen nem volt probléma.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .