Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonharmadik fordulóját rendezik hétvégén.

Akárcsak az őszi összecsapáson, az újfehértói Szilágyi Ákos (fehér mezben) és az ibrányi Csáki József a vasárnapi „visszavágón” újfent megküzdhet egymással – a labdáért, a győzelemért Fotó: ifj. Kulcsár Béla

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 23. forduló (kezdés: 16 óra)

Péntek

Nyíregyháza Spartacus II. (1.)–Gyulaháza (16.)

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Mióta a tartalékcsapat edzője vagyok, legrosszabb meccsünket játszottuk legutóbb, biztos vagyok abban, ez még egyszer nem fog előfordulni. Természetesen javítani szeretnénk.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Túl sok okosat nem tudok a meccs előtt nyilatkozni…

(A mérkőzést Örökösföldön rendezik, kezdés: 17.30)

Szombat

Nyírmeggyes (14.)–Kemecse (13.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Hetek óta szinte semmit nem tudok az összeállításban változtatni, mivel jelen helyzetben sajnos, ennyien vagyunk. Így nagyon nehéz eredményt elérni…

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – „Az Éhezők viadalának” második részéhez értünk. Az első részben sikerült a főszerepet játszani, de a katarzishoz a többi részben is ki kell harcolnunk a győzelmet. A tavaszi eredmények alapján a Meggyesnek jobb az oddsa, meg a hazai pálya is az ő előnyük, de mi Moore.

Nyírbátor (10.)–Csenger (4.)

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Az elmúlt meccsen tapasztaltak nem igazán tetszettek, ahhoz, hogy a Csengerrel szemben partiban tudjunk lenni, sokkal többet kell nyújtanunk játékban és hozzáállásban egyaránt. Hazai pályán nem lehet más célunk, mint megnehezíteni az ellenfél dolgát.

Barcsay István, a Csenger edzője: – Igazából akkor lesz jelentősége az elmúlt hetek jó szereplésének, ha ezúttal is kedvező eredményt tudunk elérni, ami nem ígérkezik egyszerűnek a hazai pályán különösen veszélyes Bátor ellen.

Austria Juice-Vásárosnamény (2.)–Balkány (8.)

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Egyszer igazán kinyílhatna a gólzsák, bár Mirgai mester csapatai ellen nem könnyű játszani. A hétvégi botlás után hazai pályán szeretnénk győzni.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Először is nem nézünk ki jobban, mint a múlt héten, sőt, eggyel kevesebben leszünk, ezt a meccset viszont akkor is le kell játszani. Ugyanakkor, ha a fiúk olyan akarással és koncentráltan fognak pályára lépni, mint a Bátor ellen tették – bármi lehetséges. Hozzáteszem, a Namény az ezüstéremért harcol, mi pedig szeretnénk biztosan bennmaradni, úgyhogy nagyon nehéz meccsre számítok, amelyen nincs vesztenivalónk.

Nyírgyulaj (11.)–Tarpa (15.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ismét „hatpontos” mérkőzés előtt állunk, bízom benne, hogy végre hazai pályán is sikeresek leszünk.

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Számunkra minden mérkőzés ugyanolyan fontos, nagy szükségünk van minden egyes megszerzett pontra, minden egyes alkalommal ennek reményében lépünk pályára.

Nagyecsed (7.)–Mátészalkai MTK (3.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Hűha! Nagy múltú, remek jelennel rendelkező vendégcsapat látogat hozzánk, amelyben egykor én is kergettem a bőrt – több kiváló játékossal együtt. De ez már olyan régen volt, hogy a legöregebb hindu sem emlékszik rá. A mi csapatunkra sem lehet panasz, itt is remek futballisták szerepelnek, ezért kiélezett, küzdelmes meccsre számítok, és mivel ez szomszédvári rangadó, bármi előfordulhat. Persze, azért hazai győzelemben bízom. Ami fontos lehet, a kezdőrúgást a szerintem valaha volt legjobb ecsedi játékos fogja elvégezni!

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Ha eredményesen szeretnénk szerepelni Ecseden, akkor koncentráció terén óriásit kell előre lépnünk, mind a két kapu előtt.

Vasárnap

Újfehértó (9.)–Ibrány (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az elmúlt három egymás elleni meccs alapján már-már mumus csapatnak számít az Ibrány. Szeretnénk ezen „hazai pályán” mindenképp javítani, de ez egyáltalán nem lesz egyszerű, mindenkitől maximális hozzáállásra és teljesítményre lesz szükség.

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Ismét rangadó vár ránk, hisz a jó erőkből álló Újfehértóval találkozunk. De természetesen tudom, játékosaim mire képesek, óriási tartás van bennük, amit az elmúlt meccsen is bebizonyítottak: ha ezt át tudjuk menteni erre a fordulóra is, akár sikeresen térhetünk haza.

(A mérkőzést Tégláson rendezik)

Nagyhalász (12.)–Mándok (6.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – A futball nagyszerűségét az egyszerűsége adja, és ettől is oly’ csodálatos ez a játék. A Mándok dobogóért hajt, mindössze három ponttal lemaradva arról, mi a kiesés elől menekülünk. Ellenfelünk minőségi játékosok sokaságát vetheti be, nekünk másabb jellegű gondokkal kell szembenéznünk, de mindenki viszi a maga keresztjét, így egyet ígérhetek: nagyot fogunk küzdeni, mint Győzike az Észbontókban, mást nem is nagyon tehetünk.

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – Vissza kell térnünk a helyes útra! A recept: nagyobb létszámú, minőségi edzések és tudatos játék. Tavasszal nem lesz könnyű meccsünk, így teljesen mindegy kivel játszunk. Csak magunkra figyelünk és igyekszünk eredményesek lenni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .