Kattints a képre!!

Igazán rózsás kedve lehet Rózsa Norbertnek: a Balkány huszonhárom éves futballistája a február 8-án született kislányát, Zsófiát dajkálhatja, plusz vasárnap győztes gólt rúgott a Nyírbátor elleni megye egyes bajnokin.

Rózsa Norbert (balról) nem maradt háttérben a legutóbbi bajnokin, amelyen győztes gólt szerzett Fotó: Dankó László

Hab a tortán, hogy a téli átigazolási időszak utolsó pillanatában „beesett” csatár, aki a Nyíracsádtól szegődött a Mirgai-legénységhez, először köszönt be balkányi színekben.  Mégpedig csereként, a második félidő derekán 0-0-s állásnál vetették be, vagyis vastagon benne volt, hogy a nyolcadik helyen táborozó együttes végül kibruszolta a három pontot: a mindent eldöntő gólt a 89. percben berámolva.

– Vasárnap reggel jó érzéssel keltem – merült a részletekbe Rózsa Norbert. – Vannak barátaim az előző egyesületemtől, a Nyíracsádtól, akik ha tehetik rendszeresen járnak a balkányi meccsekre: amikor a szünetben melegítettem, ők is mondták, hogy be fogok állni és gólt rúgok. Nekik meg szeretném köszönni, hogy jönnek és biztatnak. Amúgy Mirgai László edző is ezzel küldött pályára, hogy döntsem el a mérkőzést. Hu, ha ez ilyen egyszerű lenne… Ehhez képest rossz passzal szálltam be, de akkor is csak támogatást kaptam a kispadról is. Azt is el kell mondani, óriási dolog, hogy az éppen sérült Vasas Tamás úgy fel tudja tüzelni a társaságot, amit eddig ritkán tapasztaltam. Persze, nem miattam nyertünk, ez a csapat érdeme: mindenki hajtott az elejéről a végéig, de azért jó érzés eldönteni egy ilyen bajnokit. Annál is inkább, mert szinte közvetlenül a tavaszi nyitány előtt csatlakoztam a kerethez, gyakorlatilag kimaradt a téli felkészülés, erőben nem vagyok toppon, meg aztán a munka és a kicsi miatt nem sokat alszok mostanság. Hajrá, Balkány!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .