Kattints a képre!!

Nem lacafacáznak a csengeriek, sorozatban vetik be az ifjú titánokat – eleddig totális sikerrel. Bence Levente és Oláj Erik után ezúttal Korompai Milán debütált a megyei első osztályú együttesben, amely ezzel párhuzamosan rálelt a győzelmi ösvényre.

Korompai Milán a helyzet magaslatán Fotó: Kákos Dávid

A szatmáriak zsinórban háromszor nyertek: aligha vitás, a legnagyobb durranás a tabella élén nyomuló Nyíregyháza Spartacus II. ellen szombaton – kapott gól nélkül! – behúzott (2–0) hazai összecsapás. Mégpedig a tizenkilenc éves kapussal a fedélzeten, aki bemutatkozásként lehúzta a rolót, vagyis minden klappolt.

– A pénteki edzésen tudtam meg, hogy én fogok védeni: persze, izgultam, leginkább arra gondoltam, nehogy hibázzak, égés lett volna, ha rajtam megy el a meccs – árulta el az élmezőnybe visszatért csengeriek legújabb felfedezetje, Korompai Milán. –  A többiek nyugtatgattak, mondták, hogy nem lesz semmi baj, csak figyeljek. Természetesen akadt egy-két meleg pillanat, mégis csak a listavezető ellen játszottunk, így szerintem nagy szó, hogy nyertünk és lehoztuk „nullára” a mérkőzést. A vége felé párszor megkérdeztem, mennyi van még hátra, úgy voltam vele, ha addig kihúztam, már jó lenne megúszni kapott gól nélkül, hát, lassan teltek a percek. Elfáradtam na, mert a „nagyok” között jóval gyorsabb a játék, mint az ifiben, nyilván jobban kell koncentrálni, nem lehet lazázgatni, elbambulni egy pillanatra sem. Szeretnék megragadni a csapatban, pláne, hogy sokan gratuláltak a lefújás után, még a szurkolók közül is, ennél jobban nem sülhetett volna el az egész.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .