Kattints a képre!!

Toldi András megtolta a Sényő-Carnifex szekerét: az Újpest II. ellen szerzett gólja egyenlítést (1–1), egyben pontot ért a Keleti csoport hetedik helyén táborozó NB III-as csapat számára.

Toldi Anrás megmozdulása ezúttal pontot ért a sényői csapat számára Fotó: tudósítónktól

Annyi szent, a huszonhatodik születésnapját néhány napja ünnepelt csatárnak fekszenek a második számú együttesekkel szembeni fellépések. Olyannyira, hogy ősszel – saját bevallása szerint – pályafutása legjobb mérkőzését játszotta a Békéscsaba „fakó” ellen, amikor a szünetben, 0–2-s állásnál vetette be a sényői stáb, majd mesterhármast jegyezve, a győztes gólt a 90. percben szerezve oroszlánrészt vállalt a sikerből (4–3).

– Minden meccsen odateszem magam, aztán vagy elsül vagy nem – zárta rövidre a témát az immár hét bajnoki gólnál tartó Toldi András, akivel kapcsolatban akad még egy érdekes szösszenet: az újpesti találkozón (2-2) az 58, a vasárnapi „visszavágón” az 57. percben állt be csereként, ráadásul mindkét meccs döntetlenre végződött. – Éreztem, hogy most bennem van a gól, ráadásul jó periódusban álltam be, mert a csapat feljavult a második félidőre. Egyébként is úgy érzem, kezdek formába lendülni, folyamatosan kapom a lehetőséget, meg aztán szeretnék tíz gól fölé kerülni az idény végére, az jól nézne ki. Azt tapasztalom, amikor egy kicsit úgymond ég a ház, pláne, hogy a létszám is behatárolt, akkor mindig nagyot küzdünk, most is csaknem fordítottunk az utolsó pillanatban.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .