Kattints a képre!!

Életmentő szívműtéten esett át a minap Bagoly Csaba, a Nyíribrony megyei másodosztályú egyesületének elnöke.

A gyógyulás útjára lépett Bagoly Csaba (balról) alighanem már a visszatérésről is szót ejtett Papp Tamással, az Ibrony edzőjével Fotó. magánarchívum

A debreceni klinikán végzett beavatkozás komolyságát mi sem jelzi jobban, több, mint öt órán keresztül tartott, ami pedig a legfontosabb: a Pannónia Zrt. csoportban szereplő csapat első embere azóta panaszmentes.

– Természetesen volt előzménye a dolognak, gyengének éreztem magam, hamarabb elfáradtam a korábbi időszakhoz képest, fájdogált a mellkasom, szóval akadtak intő fejlemények – ecsetelte az eseményeket Bagoly Csaba. – A vizsgálatokon kiderült, hogy elkerülhetetlen a műtét, így március 29-én, az ötvenegyedik születésnapomat is kórházban „ünnepeltem”, de legalább megélhettem! Pénteken kerültem át Nyíregyházára újabb egy hét megfigyelésre, egyébként napról napra erősebb vagyok és persze, a kedvem is sokkal jobb. Megijedtem, amikor megtudtam, milyen problémáim vannak, mindenkinek azt üzenem, hasonló helyzetben a saját érdekében ne várjon, azonnal lépjen, mert ez nem játék.

Nem vitás, Bagoly Csaba felépülését nagyban segítheti, hogy a Nyíribrony a legutóbbi bajnoki fordulóban megszerezte első tavaszi győzelmét.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .