Kattints a képre!!

Mentő szállította el a pályáról Szántó Zoltánt, a Mátészalka futballistáját a Nagyhalász elleni megyei első osztályú bajnoki összecsapás közben.

A sérülés pillanata: Szántó Zoltán akár még rosszabbul is járhatott volna…: Fotó: Pusztai Sándor

Nem kis riadalmat keltett, amikor a harmincegy esztendős középpályás hordágyon kényszerült elhagyni a pályát a szombati találkozó első félidejében, aki mint kiderült: térd- és bokazúzódást szenvedett, plusz porcleválást is diagnosztizáltak – bár a helyzet még „fokozódhat”… Szóval a helyzet fájdalmas, de legalább a gipszelést megúszta, holott ez is „benne volt a pakliban”.

– Egy beadás után ballal elrúgtam a labdát, közben a jobb lábam alátört, abban a pillanatban csillagokat láttam, borzasztóan fájt – taglalta megpróbáltatásait Szántó Zoltán. – Szombat este nem is volt olyan vészes, inkább vasárnap reggel, amikor csúnyán bedagadt a bokám és lábfejem. Pedig reménykedtem, hogy nem lesz nagyobb gond, de attól tartok, néhány hét kimarad… Még megyek vizsgálatokra, kérdés, az ultrahang mit fog mutatni, igazán akkor leszek okosabb. Sajnos, ez van, bele kell törődni ebbe a helyzetbe…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .