Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizenkilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A fehér mezes bélteki együttes alighanem a bajnoki címet jelentősen befolyásoló rangadót vív a Csengersimával Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 19. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Csengersima (1.)–Nyírbéltek (2.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Itthon tarjuk a három pontot!

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – A következő meccs nem lesz egyszerű feladat. Nagyon jól ismeri egymást a két csapat, szerintem a pillanatnyi forma fog dönteni hétvégén.

Vámosoroszi (3.)–Kocsord (10.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Ha olyan százalékban értékesítjük a ziccereinket, ahogy tettük azt az elmúlt hétvégén, és megfelelő lesz a hozzáállás, nagy meglepetés nem érhet minket.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Ezt a hetet még valahogy ki kell bekkelnünk, majd kiegyenesedhetünk, mert visszatérnek a sérült, eltiltott játékosok, velük kiegészülve pedig jobban szerepelhetünk.

Tisztaberek (13.)–Szatmárcseke (11.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A hétvégi mérkőzésen történtek mentálisan óriási lökést adhatnak a csapatnak, amely megmutatta, hogy sokkal többre hivatott, hisz a listavezető ellen öt gólt rúgni a bajnokesélyeseknek is jelentős feladat lenne. Bebizonyítottuk, hogy van tartás, akarat a társaságban, innentől a képlet egyszerű: hasonló teljesítményt kell produkálni a folytatásban.

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, a gyertyalángból nagyobb tűz lesz, egyben mindenki ott lesz a meccsen, ebben az esetben akár kedvező eredményt is elérhetünk.

Vasárnap

Nyírvasvári (5.)–Nábrád (14.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Nálunk a bajnoki mérkőzéseknek nem célja, hogy az ellenfél „elájuljon” a játékunktól. Elég, ha egyszerűen csak nyerünk, amivel a hétvégén is tökéletesen elégedett lennék.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Megint erős csapattal játszunk, csak a tisztes helytállás lehet a célunk.

Milota (9.)–Sonkád (8.)

Elek László, a Milota edzője: – A szezon legjobban várt meccse következik, ahol sajnos, nem nekünk áll a zászló jelenleg. Hadilábon állunk a góllövéssel, fontos kezdőjátékosok hiányoznak munkahelyi elfoglaltságok miatt. Aki itt lesz biztos mindent meg fog tenni az eredményes helytállásért, de mint mondtam, kellenek a gólok, mert anélkül nem lehet meccseket nyerni. Meglátjuk, mennyi játékosunk tud hazajönni Pestről és mennyi rendőr tud szolgálatot cserélni vasárnapra. Ha itt lesz mindenki, akkor minden rendben lesz és valószínűleg győzünk!

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyen minden azon múlik, hogy milyen összeállításban lépünk pályára, és ki, milyen lábbal kel fel…

Nyírcsaholy (5.)–Ópályi (12.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy megbízott edzője: – Nem téveszt meg bennünket az Ópályi gyengébb tavaszi szereplése. A maximumot szeretnénk nyújtani, itthon tartani a három pontot, megőrizni eddigi hazai veretlenségünket, jó játékkal megörvendeztetni szurkolóinkat. Reméljük, minden jól alakul és Makszim Gabi is visszatér közénk már hétvégén!

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Gödörben vagyunk, de nagyon csúnyán, meglátjuk, mikor tudunk kimászni belőle. Mindent meg fogunk tenni, hogy minél jobb eredményt érjünk el, de ehhez elszánt ópályi fiúk kellenek!

Nagydobos (6.)–Encsencs (7.)

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Az elmúlt hétvégén jobban játszottunk, mint az előtt. Most viszont mindentől jobban kell játszanunk! Egy fontos rangadó következik: ha nyerünk leszakítjuk magunktól az Encsencset és zárkózhatunk a többiekhez! Nincs más célunk, mint nyerni!

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – Fiatal, lendületes csapat otthonába látogatunk, de úgy gondolom, nincs vesztenivalónk, a győzelemre fogunk játszani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .