Kattints a képre!!

A karaván és az idő halad, de van, ami változatlan. Ádámszki Róbertben – ötven évesen – is benne van a gól, nyilván éppen ezért „sorozta be” a Rakamaz megyei másodosztályú csapata.

Madalina György (középen), a Rakamaz edzője jól tudta, hogy Ádámszki Róbert (balról) és Dajka László segítségére lesz a rakamazi csapatnak Fotó: magánarchívum

A többszörös bajnoki gólkirály csatár jött, látott és természetesen betalált a Pannónia Zrt. csoportban rendezett, Ófehértó elleni összecsapáson: a 22. percben szerzett vezetést, a Rakamaz pedig 3–2-re nyert – első tavaszi győzelmét aratva. Ádó több mint két esztendő után lépett ismét pályára: legutóbb a Nagyecsed játékos-edzőjeként szerepelt tétmérkőzésen, majd a Várda Labdarúgó Akadémia kötelékéhez szegődött, ahol együtt dolgozik Dajka László erőnléti edzővel, aki ugyancsak „beszállt” a rakamazi együttesbe.

– Azt hittem, jobban ki fogok lógni a csapatból – elmélkedett a mérkőzést csaknem végigtoló, a 90. percben lecserélt Ádámszki Róbert. – Ez a történet csak azért jött létre, mert Szász Simon egyesületi és Madalina György edző, plusz a sok rakamazi barát, na meg Vegera Laci hívott, hogy segítsünk. Ehhez feltétlenül hozzátenném, eszem ágában sem volt, hogy még futballozzak nagypályán, csak is értük adtam be a derekam. Azt tudni kell, engem sok emlék, élmény, siker köt ide: annak idején a katonaság után Veigli Géza és Kaposvári Feri irányításával éppen a Rakamazban kezdtem el a pályafutásomat. Úgy voltam vele, nem égetem magam, ha nem megy a játék, tíz perc elteltével cserét kérek, aztán csak rúgtam egy gólt. Abban állapodtunk meg, amikor tudunk, játszunk, de hogy pontosan mennyi alkalom lesz, ez majd kiderül…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .