Kattints a képre!!

A nagy halászi menetelés egyik titka lehet, hogy a megyei első osztályú csapat futballistái csaknem ájulásig hajtják magukat.

Károlyi Richárd számára eseménydúsan alakult a hétvége: szombaton gólt szerzett, majd kórházi kezelésre szorult, vasárnap pedig a névnapját ünnepelte Fotó: Pusztai Sándor

A hét tavaszi fellépésen tizenhat pontot (!) összegereblyézett, az őszi utolsó helyről előrenyomulva immár lassan a középmezőnyt súroló Nagy-brigád szombaton Mátészalkán folytatta győzelmi szériáját – ami a csövön kifér alapon. Mindennek ékes bizonyítéka, hogy Károlyi Richárd a vezető gólt berámolva ágyazott meg a 2-1-es idegenbeli sikernek, a lefújás után pedig mentőt kellett hozzá hívni… Akárcsak a mérkőzés közben megsérült szalkai Szántó Zoltánhoz, szóval ingajáratban közlekedett a szirénás verda.

– Lezuhanyoztam, majd egyik pillanatról a másikra rosszul lettem, elkezdtem remegni – taglalta a történteket Károlyi Richárd, a Nagyhalász huszonhárom éves középpályása, aki nem mellesleg vasárnap ünnepelte névnapját. – Bevittek a szalkai kórházba, különféle vizsgálatokat végzetek: nem találtak semmi szervi problémát, annyi, hogy a meccs közben belázasodtam, valószínűleg ez váltotta ki a kimerültséget. Érdekes, mert a pályán semmi bajom nem volt, a végén az öltözőben is nevetgéltünk, hirtelen jött minden… Még szombat éjjel hazaengedtek, vasárnap már sokkal jobban éreztem magam, úgyhogy nincs miért izgulni. Hogy mitől vagyunk ilyen jók? Nagyon egységesek vagyunk, mindenki a maximumot nyújtja, nagy alázattal állunk a meccsekhez, na és ott van Nagy Lali edző, aki annyira fel tud tüzelni minket, hogy még a láncot is átharapjuk!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .