Kattints a képre!!

A Debreceni VSC II. ellen balul elsült összecsapás után – a változatosság kedvéért – újabb tartalékcsapat „jön szembe”: a Sényő-Carnifex jelesül az Újpest II.-t fogadja vasárnap (kezdés: 16 óra) az NB III. Keleti csoport huszonnyolcadik fordulójában.

A kék mezes sényői, akárcsak a kisvárdai csapat tovább küzd a minél jobb szereplés érdekében Fotó: kisvardafc

Az őszi „odavágón” 2-2-es döntetlen született, akkor a lilák a hajrában egyenlítve mentettek pontot. A táblázaton tizenegyedik fővárosi „fakó” utóbbi négy bajnokijából hármat megnyert, mindazonáltal a hetedik helyen tanyázó szabolcsi legénység – meglehetősen jó – hazai mérlege bizakodásra ad okot.

– Ismét második csapat elleni meccs következik – konstatálta Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – A múlt héten sajnos, elmulasztottunk egy lehetőséget arra, hogy megszilárdítsuk jelenlegi pozíciónkat, hiszen számunkra kedvezően alakultak tabella szomszédaink eredményei. Az Újpest II. jól összerakott, masszív csapat, amellyel szemben az őszi mérkőzésünk izgalmasra sikeredett. Azóta szerintem erősebbek lettek a vendégek, de rutinosabbak mindenféleképpen. Nyilván, ha szeretnénk a tabella középmezőnyben ragadni, hazai pályán megfelelő eredmény elérésére kell törekedni.

Ugyanakkor a hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a táblázaton harmadik – BKV-Előre vendége lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .