Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizennyolcadik fordulóját rendezik hétvégén.

A kálmánházi „elhárító részleg” a Biri előtt zárná le az utat Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 18. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Tiszalök (8.)–Nagykálló (9.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, ezzel együtt illő lenne végre hazai pályán nyerni.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Céljaink eléréséhez tudjuk, javítani kell a nem túl fényes idegenbeli szereplésen, ezen szeretnénk kozmetikázni és „pontosan” hazatérni.

Vasárnap

Kállósemjén (1.)–Tiszavasvári (4.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Felszabadult, örömfocit szeretnék látni vasárnap.

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – A hazaiak tiszteletet parancsoló eredményei óvatosságra intenek bennünket. De nem fogunk feltartott kézzel kifutni a pályára! Mindent megteszünk, hogy egy szoros mérkőzést játszunk.

Rakamaz (10.)–Ófehértó (13.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Erőben és a hozzáállást tekintve rendben van a csapat, a minőség, illetve a gól hiányzik. A négy tavaszi meccsen szerzett egy pont után megértem az edzőkolléga bizakodását, csak ne vigye túlzásba.

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Ismét nehéz feladat előtt állunk, de pontokért utazunk Rakamazra

Nyíribrony (14.)–Geszteréd (11.)

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – Elment négy meccs tavasszal, lehetett volna jobb is, de azért nem is tragikus. Húztunk most egy vonalat, kezdődik a tavaszi szezon második harmada, ahol, ha nem is minden fog eldőlni, de olyan fontos meccsek lesznek, melyek a végelszámolásnál sokat nyomnak a latba. Rögtön a Geszteréd ellen, amelyben rutinos játékosok játszanak, úgyhogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen nekik is ugyanolyan fontos ez a meccs, mint nekünk. Ugyanakkor hazai pályán szeretnénk szurkolóinkat megörvendeztetni egy győzelemmel, amiért kőkeményen meg kell dolgozni a srácoknak. Ami viszont minden sportértéknél fontosabb, hogy elnökünknek gyors gyógyulást kíván az egész csapat, nagyon várunk már vissza Csaba, kitartást neked!

Szilágyi Zoltán, a Geszteréd játékos-edzője: – Remélem, erre a meccsre már teljes – normális – kerettel tudunk eljutni, ha igen, az nekem már félgyőzelemnek számit… A többi csak mese!

Kálmánháza (7.)–Biri (6.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Fontos mérkőzés előtt állunk. Minden esetben úgy állnánk a hazai meccsekhez, hogy nincs más választás csak a győzelem. Természetesen most is így kell kimennünk a pályára majd, hogy igazán akarjuk és hiszünk a sikerben! Még akkor is, hogy a múlt heti kezdőcsapatunkból a jelek szerint négyen kiestek, ráadásul vannak, akik több hétre. Egymás után jönnek a nehézségek, megfogyatkoztunk már a szezon elejére, sérülések és eltiltás hátráltatja a sorsunkat, ezért ifistáink segítségére szorulunk egy jó csapat ellen. Mindenkinek mielőbbi felépülést kívánunk, Bene Zoltánért pedig külön is imádkozunk, hisz már ötször műtötték az első bajnoki óta, és sok szenvedésen van túl. Nem jóslatokba akarok bocsátkozni és ígérgetni sem akarok, egyszerűen csak ki akarok futni a pályára a csapatommal, amelynek tagjai hisznek magukban es egymásban! Mert a hit ereje az igazán valóságos hatalom!

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Olyan magasságban vagyunk a tabellán, hogy lassan szédülünk, de szeretnénk ott is maradni, ehhez viszont el kellene hozni a három pontot Kálmánházáról.

Nyírlugos (12.)–Baktalórántháza (5.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Továbbra is a tisztességes, becsületes helytállást várom a fiúktól, a többi pedig a pályán eldől…

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Nehéz meccsre számítok, a tabella hátsó felében szereplő csapatokkal szemben ért már kellemetlen meglepetés minket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezúttal ne így történjen.

Apagy (3.)–Kótaj (2.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Hazai pályán szeretnénk javítania a múlt heti botlást. Jó csapat a Kótaj, nehéz dolgunk lesz.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nehéz mérkőzésre készülünk Apagyon. Sérültjeinkre, illetve egyéb okok miatt hiányzó játékosainkra továbbra sem számíthatok, ettől függetlenül nagyon jó mérkőzésen úgy érzem, el tudjuk hozni a három pontot.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .