Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonkettedik fordulóját rendezik hétvégén.

A halászi drukkerek immár bizakodva tekinthetnek a jövőbe: tavasszal jól szerepel a megyei első osztályú csapat Fotó: Kulcsár Béla

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 22. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Csenger (5.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – A mérkőzés egyértelmű esélyese a Szpari II., amelynek megpróbáljuk megnehezíteni a dolgát, bár ezer sebből vérzünk.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Bármilyen összetételben lépjünk pályára, reméljük folytatni tudjuk jó szereplésünket.

Gyulaháza (16.)–Kemecse (15.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Ettől lejjebb már nem lehet…

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – Érdekes hétvége vár ránk, vagy elsüllyedünk vagy, ha nem háttal állunk a meccsnek, akkor megláthatjuk a fényt az alagút végén. Bármilyen eredményre képesek vagyunk és remélem nem téveszti meg a csapatot, hogy Bardi Gabinak most nem tetszik a Gyulaháza, benne él már évek óta és ahogy eddig, ezután is képes lesz a megújulásra.

Mátészalkai MTK (3.)–Nagyhalász (12.)

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Már téma volt a héten az öltözőben a Halász remek tavaszi szereplése. Ennek okán teljesen felesleges az aktuális tabellát alapul venni, mivel az eddigi tavaszi első érkezik hozzánk. Ugyanakkor ezt a rangadót megfelelő hozzáállással és akarattal hozhatjuk, mivel mindenki az elsőt akarja megverni.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Ismét egy dobogóért küzdő, remek élcsapattal játszunk, amely ősszel hatásos előadást tartott Nagyhalászban. Sajnos, gondjaink nem enyhültek, a vészes sárgaláz, illetve sérültjeink száma meghatározzák a hétvégi összeállítást. Ennek ellenére senki ne várja, hogy feltartott kezekkel érkezünk Szalkára, egyrészt, hogy néznénk ki úgy a buszon, másrészt Nyírturánál már zsibbadna a karunk.

Nagyecsed (9.)–Nyírmeggyes (13.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Úgy látom, hogy a megye egy nagyon „kisimult”, magyarán bárki, bárhol bárkit legyőzhet. Mi is egy jó formában lévő Meggyest fogadunk, de azért hazai pályán szeretnénk megszerezni a három pontot.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Az egyik legerősebb játékoskerettel rendelkező csapathoz látogatunk. A papírforma alapján a hazaiak felé billen a mérleg, de többször bebizonyítottuk már, hogy bárki ellen van esélyünk pontot szerezni. Az biztos, hogy nem feltartott kézzel fogunk pályára lépni.

Vasárnap

Ibrány (6.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – Szeretnénk visszatérni a győzelmi ösvényre, ehhez viszont nem elég, amit az öltözőn belül megbeszélünk, minden egyes játékosomtól elvárom, hogy hozzátegye a saját kis kreativitását, és természetesen maximális hozzáállásra is szükség lesz, ebben az esetben tudunk sikeresek lenni.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Lehet mondani, hogy rangadó lesz vasárnap, de nekünk ez is egy meccs a sok közül. Vélhetően a jó pálya majd feldobja a srácokat és nagy kedvvel fogunk játszani. De még mindig ránk jár a rúd…

Balkány (10.)–Nyírbátor (8.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nem vagyunk könnyű helyzetben, sajnos, két meghatározó támadónk hetekre kidőlt, van, aki abbahagyta és akadnak betegek is. Ettől függetlenül maroknyi csapatunkkal mindent meg fogunk tenni, hogy behúzzuk ezt a nagyon fontos mérkőzést, hisz nagyon szoros a tabella, így többek mellett nekünk is immár a kiesés elkerüléséért kell harcolni!

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – A táblázat alapján látni lehet, hogy egy-egy győzelem mekkora jelentőséggel bír. A csapat valamennyi meccsen próbálja a maximumot nyújtani, ha ugyanezt a hozzáállást tapasztalom hétvégén, akkor kedvező eredményt érhetünk el.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Mándok (4.)–Nyírgyulaj (11.)

Dancs Attila, a Mándok technikai vezetője: – Azt gondolom, szükség volt új impulzusra, amit nem volt kérdés, hogy házon belül oldunk meg. Az őszi jó szereplés után kissé megfogyatkozott a csapat, de gyűjtögetni kell a pontokat, ezt már most el lehet kezdeni a Gyulaj ellen. Minden egyes játékos tudja, a vezetőség számára ez az év egyik legfontosabb meccse, meg aztán beszélgettünk a fiúkkal, ahol elhangzott: sokkal jobb nyerni, mint kikapni!

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Egyre nehezebb a helyzetünk, ráadásul egy jó csapat otthonában kellene sikeresen helytállni.

A Tarpa–Újfehértó mérkőzést május 11-én rendezik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .