Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizennyolcadik fordulóját rendezik hétvégén.

Középpontban a labda, ami nem mindegy, hogy pattan a kék mezes kéki csapat a Fényeslitke elleni kiesési rangadóján Fotó: Nagy Szabolcs

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 18. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Nyírkarász (6.)–Gergelyiugornya (2.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Jó erőkből álló csapattal játszunk a hétvégén, de ha a srácokban továbbra is meglesz a kellő alázat, amihez egy kis csibészség is párosul, szerintem kedvező eredményt érhetünk el.

Balogh István, Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Sajnos, kicsit át kell értékelni a tavaszi célokat. A csapatunk olyan, mint a Máltai Szeretetszolgálat, segít a rászorulókon. A játékosok a kieséstől menekülő csapatoknak ajándékoznak pontokat. Most ahhoz a Nyírkarászhoz látogatunk, amelyet télen mindenki sajnálgatott, erre tavasszal jól szerepel, több pontot gyűjtött, mint a mi. Jó mérkőzésre számitok ellenük, és bízom a fiúkban, hogy a végén a csapatunk örülhet a győzelemnek.

Tuzsér (7.)–Záhony (1.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nagy valószínűséggel a csoport bajnoka látogat hozzánk szombaton. Ellenfelünk nagyszerű rajtot vett tavasszal, míg mi sajnos, az első forduló óta beragadtunk. Csak bízni tudunk benne, hogy nem megint az elnök úrnak és a szakosztályvezetőnek kell „megmenteni” a csapatot és tisztességgel helyt tudunk állni hazai pályán!

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – A hazaiak nem a legjobb passzban vannak, de mivel ez szomszédvári rangadó, bármi megtörténhet. Sajnos, Kacsúr Artúr személyében nagyon fontos láncszemet vesztettünk el, viszont nincs idő siránkozni, fel kell dolgozni, meg kell mutatni, miért vagyunk csapat.

Vasárnap

Pátroha (4.)–Szabolcsveresmart (10.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Mindkét csapatnak szüksége van a pontokra. Ami minket illet, az előző fordulóban elkövetett bakit megpróbáljuk kijavítani.

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nem is tudom, mit mondhatnék egy agyon nyert meccset sikerült elveszíteni az összpontosítás hiánya miatt. Én személy szerint mindig jó meccsekre emlékszem a hazaiakkal, de most nem bánnám, ha nem így lenne – csak három ponttal térnénk haza!

Ladányi TC (12.)–Ajak (9.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Az Ajak nagy bravúrt hajtott végre legutóbb, már csak ezért sem ígérkezik egyszerűnek ez a mérkőzés. Remélem, játékosaimat motiválni fogja az elmúlt heti idegenbeli győzelem és megszerezzük a három pontot – de biztos, hogy nehéz dolgunk lesz.

Barati István, az Ajak edzője: – Biztos vagyok benne, hogy egy feltüzelt csapat és küzdelmes mérkőzés vár ránk, mert a hazaiaknak nyerni kell, ha feljebb akarnak lépni a tabellán. Az előző heti teljesítménnyel nagyszerű eredményt értünk el, most is ez a célunk.

Újdombrád (5.)–Jéke (14.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Olyan hazai mérkőzés következik, amelyen csak a győzelem elfogadható, mert utána belevágunk egy nehéz sorozatba. Ettől függetlenül, természetesen nem becsüljük le a vendégeket.

Fényeslitke (13.)–Kék (11.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Rendkívül nehéz helyzetben vagyunk, mert a mérkőzések fogynak, éppen ideje lenne elkezdeni a pontgyűjtést.

Fabók István, a Kék edzője: – Azt mondják, az élet olyan, mint a biciklizés – igaz. Mindig szarul érint, ha pofára esel. Vannak kérdések, meg vannak a válaszok. Nem mindig egy helyen és egy időben, de megvannak. Olyan, mint a házasság: megegyezel, megbeszéled az asszonnyal, a fontosabb kérdésekben, dolgokban te döntesz. Majd kiderül, hogy harmincöt év eltelt és fontos dolog még nem történt! De lassan húsvét, oszt, se disznó, se szalma, a tavalyi pálinkát meg már rég megitta a banda.

Tiszakanyár (8.)–Vaja (3.)

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár edzője: – Jó erőkből álló Vaja érkezik hozzánk, de hazai pályán mindent meg fogunk tenni, hogy minél nehezebb dolga legyen a vendégcsapatnak a pontszerzésre.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Ha a Kanyárnál lesz a labda, akkor védekezünk, ha pedig nálunk, akkor támadunk. Legutóbb ez a taktika bevált. Remélem, egyetlen játékosom sem bóbiskol el a szavazófülke magányában és mindenki időben megérkezik a meccsre.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .