Kattints a képre!!

A Kemecse számára olyan fontossá váltak a következő mérkőzések, hogy a megyei első osztályú csapatnál komoly energiát fektetnek a futballisták fizikai és mentális állapotának „rendberakására”.

A kemecsei csapat tagjai a jégkamrában regenerálódhatnak Fotó: tudósítónktól

Resán Attila, az egyesület elnöke a hétvégén történt események – a Csenger elleni hazai vereség – hatására azt a döntést hozta, hogy a sorok rendezése nem a „mentális erőszakban” rejlik, bár eddig nem állt messze tőle a hirtelen felindultság…

– Azt gondolom, ahogy az életem, a felfogásom is változásokon megy keresztül, higgadtabban kezelek sok mindent, amit eddig hangosan és erőből oldottam meg – merült a részletekbe Resán Attila. – Ezáltal nem abban látom a kiutat a bennmaradásért folytatott küzdelemben, hogy erőszakosabb vagy durvább játékra sarkalljam a csapatot, netán fizikálisan több terhelést adni neki, hogy a mérkőzések utolsó harmadában is azt tudja nyújtani, amit mondjuk előtte nyolcvan percig. Fontosnak tartom, hogy a játékosok ne „cipeljenek” kisebb-nagyobb sérüléseket, húzódásokat, mert ezek a meccsek közben komoly sérüléseket idézhetnek elő, és akkor még nehezebbé válik az egyébként sem egyszerű helyzetünk. Ezért a játékosok heti rendszerességgel járnak a Spartacus FizikoMedbe, hogy az izomzatuk készen álljon a tartós terhelés megfelelő viselésére. Csak ajánlani tudom minden csapat számára ezeket a kezeléseket, mert felgyorsul a rehabilitáció és a sérülés megelőzésben is komoly szerepe van.

Videó: a kemecsei játékosok rendszeresen használják a jégkamrát – a Spartacus FizikoMed többi szolgáltatásával együtt

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .