Kattints a képre!!

Oláj Erik, a Csenger tizennyolc esztendős üdvöskéje az ifiben eddig is jól termelt: huszonnyolc gólt rámolt be, holott nem is játszott minden meccsen.

Oláj Erik szintet lépett: az ifjú titán megszerezte első bajnoki gólját a csengeri felnőttcsapatban Fotó: magánarchívum

A szombati, Kemecse elleni idegenbeli bajnokin viszont abszolút mértékben szintet lépett: második megye egyes meccsén megszerezte első gólját. Ráadásul nem egy lefutott mérkőzésen, elvégre 3–3-ás állásnál váltotta az előtte egy perccel egyenlítő Lengyel Marcellt. Az ifjú titán találatával – a meglehetősen fordulatos – összecsapás során először vezetett a szatmári legénység, amely kibrusztolta a győzelmet (4–5).

– Nem gondoltam volna, hogy ilyen kiélezett meccsen bizalmat kapok – újságolta Oláj Erik, aki az U19-es csengeri együttesben csatárként vetnek be, a felnőttek között viszont szélsőként dobták harcba. – Hirtelen jött minden, amikor a 70. percben szólt Barcsay István edző, hogy „Gyere, kicsi!” – nagyon idő sem volt filózni, mentem és próbáltam mindent beleadni. Borzasztóan örültem a gólnak, a győzelemnek pedig még jobban. Jól esett a lelkemnek, hogy tudtam segíteni, a lefújás után dicsértek a többiek, gratuláltak, ez igencsak feldobott, erőt ad a folytatáshoz. Szeretnék megragadni a nagycsapatban, persze, szinte mindenben fejlődni kell, egészen más ezen a szinten játszani: ami elég az ifiben, az itt már kevés…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .