Kattints a képre!!

Hétfő délelőtt elkészítették a Magyar Kupa megyei selejtező harmadik fordulójának sorsolását. A tét pedig nem kisebb, mint az országos főtáblára jutás, ahol hat együttes képviselheti szűkebb régiónkat.

Alighanem kiélezett csata lesz az Újfehértó-Ibrány párharc Fotó: ifj. Kulcsár Béla

A küzdelemsorozatban, április 27-én a legjobb négy közé jutásért lépnek pályára a még „állva” maradt csapatok, így – értelemszerűen – a győztesek automatikusan kvalifikálják magukat a főtáblára. Nem mellesleg az ebben a körben diadalmaskodó egyesületek a későbbiekben a Megyei Kupa-fináléba kerüléséért csatároznak, amelyet majd az elődöntőben felülkeredő két csapat vívhat – később kijelölendő helyszínen. Ezzel párhuzamosan a selejtező negyeddöntőjében vesztes négy gárda számára sem ér véget a menetelés, közülük kettő – az úgynevezett rájátszásban esedékes két párharc nyertese – ugyancsak folytathatja szereplését az országos színtéren.

A továbbjutás valamennyi helyszínen egy mérkőzésen dől el. A vonatkozó szabály értelmében, ha a kilencven perc letelte után döntetlen az eredmény, ez alacsonyabb osztályú együttes továbbjutását jelenti – azonos osztályú ellenfelek esetében tizenegyespárbaj dönt.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 3. forduló

Április 27., 17 óra: Újfehértó–Ibrány, Nyírvasvári–Nagyecsed, Nagydobos–Mátészalka, Csenger–Balkány

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .