Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizennyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A csengersimai, akárcsak a sárga mezes nagydobosi csapat újabb feladatnak gyürkőzik neki Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 18. forduló (kezdés: 16 óra)

Szombat

Szatmárcseke (11.)–Vámosoroszi (3.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – A hétvégi nyilatkozatomat lehet többen nem értették, de ha kicsit elgondolkoznak, tudják, miről beszélek… Most is egy olyan mérkőzés jön, amely szomszédvári rangadónak mondható: ha a csapat össze tud állni, teljes lesz a keret, akkor talán jó eredményt is elérhetünk.

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Nem lesz könnyű mérkőzés, de bízom benne, hogy a múlt heti győzelem lendületet adott és pontokkal térünk haza.

Tisztaberek (13.)–Csengersima (1.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, mert az egyik bajnokaspiráns ellen még hazai pályán is komoly problémáink lehetnek.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Biztos vagyok abban, hogy a hazai csapat össze fogja szedni magát, addig is kitartást neki! Számunkra viszont csak a győzelem lehet a cél.

Kocsord (10.)–Nagydobos (7.)

Disznós Gusztáv: – Egyelőre létszámbeli gondjaink vannak, így nem tudok a következő bajnokival foglalkozni. Most azt sem tudom megmondani, leszünk-e tizenegyen…

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – A legutóbbi bajnokin sajnos, meglehetősen rosszul játszottunk és most még finoman is kellett fogalmaznom! Ezen a dolgon sürgősen változtatni kell! Sokkal jobb teljesítményre vagyunk ettől is képesek. A hétvégén is kizárólag egy dolog lesz az elfogadható, viszont most már pontos, okos, határozott, jó játékkal kellene ezt megtenni.

Encsencs (6.)–Nyírcsaholy (4.)

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – Jó formában lévő Csaholy érkezik hozzánk, de maroknyi csapatommal azon leszünk, hogy itthon tartsuk a három pontot.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy megbízott edzője: – Egy jó formában lévő csapathoz látogatunk, nehéz mérkőzésre számítunk. De biztos vagyok benne, a srácok mindent meg fognak tenni azért, hogy ponttal, pontokkal térjünk haza.

Ópályi (12.)–Sonkád (9.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Ha az elmúlt mérkőzés második félidejében mutatott játékot, akarást át tudjuk menteni a hétvégére, akkor lehet esélyünk megszerezni a három pontot.

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Itt az ideje, hogy feledtessük a hétvégi kisiklást!

(A mérkőzést zárt kapu mellett rendezik)

Milota (8.)–Nyírvasvári (5.)

Elek László, a Milota edzője: – Az eddigi tendenciánkat nézve most győzelemnek kellene következni, de ennek érdekében az előre játékban nagyot kell javulni. Jah, meg persze, ehhez az is kellene, ha jönne a pályánkra egy kétnapos eső, mert lassan nem látunk a portól. Ismét egy nehéz meccsünk lesz.

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Három hete hullámvasúton ülünk, otthon nyerünk, idegenben kikapunk. Ezen a sormintán szeretnénk most változtatni.

Nábrád (14.)–Nyírbéltek (2.)

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Annyi biztos, erre a meccsre kiállunk!

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Remélem, le tudjuk játszani a mérkőzést, célunk a három pont megszerzése.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .