Kattints a képre!!

Kerek egy hónap elteltével lépett ismét pályára a Nyírgyulaj, amely az élvonalbeli futsal bajnokság alsóházi rájátszásának ötödik fordulójában a Kecskemét otthonában folytatta szereplését.

Csoma Alpár (balról) és a nyírgyulaji csapat megállította esélyesebb ellenfelét Fotó: tudósítónktól

Ami azt illeti, nem a bennmaradásért hajtó nyírségiek számítottak az összecsapás esélyesének, jóllehet az alapszakaszban sikerült a bravúr: december elején 6-3-ra nyerni tudtak a hírös városban. És most is! A vendégek ezúttal is taktikusan, sőt olykor kapura veszélyesebben játszottak, néhány másodperccel az első félidő vége előtt pedig Szabó Ádám szemfüles megmozdulásával vezetést szereztek – igaz, a hazaiak kétszer a kapufát döngették meg előtte. A szünet után gyorsan egyenlített a Kecskemét, de Szergej Lapa, majd Szőcs László villanásával ismét a Gyulajnak állt a zászló, és a hajrában történt gólváltás sem befolyásolta a tényt: bravúros sikerrel immár harmadik mérkőzésén diadalmaskodott, így az alsóházi csatározásban továbbra is veretlen a Nyírgyulaj – egyre nagyobb a sansz, hogy megkapaszkodik az NB I-ben.

NB I.: alsóházi rájátszás, 5. forduló

Kecskemét–Nyírgyulaj KSE 2–4 (0–1)

Nyírbátor, v.: Hartung, Kiss G. Nyírgyulaj: Petró M. – Szőcs L., Vlasovics, Csoma A., Lapa. Csere: Szabó Á., Krajnyák Zs., Pataki I., Nagy B., Nagy Zs., Tóth E., Domokos M., Hoksz M. Edző: Baksa Csaba. Gól: Bíró A. 2, illetve Szabó Á., Lapa, Szőcs L., Csoma A. Kiállítva: Bíró A. (38.)

További eredmény: Aramis–Kistarcsa 6–4 (3–2). A TFSE szabadnapos volt.

Az alsóházi rájátszás állása: 1. Aramis 13 pont, 2. Nyírgyulaj 12 (32-14), 3. Kecskemét 12 (13-9), 4. TFSE 5, 5. Kistarcsa 0

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .