Kattints a képre!!

Scheibli Máté hozta a legnagyobb áldozatot a győzelem érdekében: a Mátészalka megyei első osztályú csapatának játékosa csuklótörést szenvedett a Nyírgyulaj otthonában 2-0-ra megnyert bajnokin.

Scheibli Máté gipszben „ünnepli” születésnapját – hamarosan Fotó: magánarchívum

A tabellán harmadik szatmári legénység jobbszélsőjét a találkozó második félidejében érte „üzemi baleset”, így gipszben „ünnepli” a március 31-én esedékes huszonegyedik születésnapját. A sors különös fintora, hogy egy esztendeje is „emlékezetesen” alakult számára ez az időszak…

– Tavaly elkaptam a Covidot, karanténban voltam a születésnapomon – nosztalgiázott Scheibli Máté, aki ezúttal sem a szerencse kegyeltje. Ráadásul exgyulaji játékosként sült el balul a visszatérés korábbi csapata katlanjába. – Hát, most meg ez… Mentem a labda után, jött a gyulaji védő, ütköztünk, én pedig rosszul fogtam talajt: esés közben a bal karom kapta a nagyobb súlyt, ami egyből elzsibbadt. „Szépen” bedagadt, szóval tudtam, hogy baj van. A mátészalkai kórházban megállapították, hogy eltört a csuklóm, begipszelték, tíz nap után megyek kontrollra, addig pihi. És, persze szeretnénk mihamarabb ismét játszani.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .