Kattints a képre!!

A vásárosnaményiak kezdhetik lapozgatni a naptárt, ahhoz igazítva a mérkőzéseket. Két hete Berec Gábor huszonegyedik születésnapján győztes gólt rúgott a Mátészalka elleni megye egyes bajnokin, erre kontrázott rá Illés Gábor szombaton.

Illés Gábor góllal köszöntötte saját magát – névnapjára Fotó: magánarchívum

A húsz éves csatár a 74. percben rámolta be az ugyancsak három pontot érő gólt (1–0) a Tarpával vívott beregi „El Clásicón” – a minap tartott névnaphoz igazítva villanását. Na és természetesen – csereként bevetve – Berec Gábor is megtolta a naményiak szekerét, akik immár bebetonozták magukat a tabella második helyén.

– A meccs előtt írni akartam Harbula Balázs edzőnek, hogy gólt fogok rúgni és nyerünk, erről végül letettem – súgta meg utólag az aktuális szezonban immár kereken tíz gólt jegyző Illés Gábor. –  Nagyon fel voltam pörögve, kérdezték is, hogy „Mi van veled, jó fiú?” A fene tudja, ki hogy van vele, én ritkán érzek rá így a dolgokra, mindenesetre készültem, mert tisztában vagyok azzal, hogy sokaknak ez a mérkőzés azért más, mint a többi. Hál’ istennek most tényleg ráéreztem: jöttek gratulálni a lefújás után, nyilván igazából ezt várják tőlem. Pláne, hogy végre itthon is betaláltam, mert hazai pályán régen szereztem gólt, tavasszal például először. Pedig isten bizony, nagyon szeretek otthon játszani: ezúttal sok néző előtt fociztunk, ami külön spanolt minket, innen is köszönjük a támogatásukat. Aztán volt egy kis összetartás, de a vasárnapi meló miatt csak óvatosan adtam elő…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .