Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex számára eleddig jól sültek el a vasárnap délelőtti, idegenbeli fellépések. Két hete – ugyanebben az idősávban – nyert a Békéscsaba II. vendégeként, ezúttal nem utazik ennyire messze: a Debreceni VSC II. otthonában lesz jelenése (kezdés: 11 óra).

A kék mezes sényőiek legutóbb háromszor vették be a Tiszafüred kapuját, ezúttal a debreceni „ketrecet” vehetik ostrom alá Fotó: Fazekas Ármin

A „kis Loki” a tizenötödik helyen tanyázik, míg a zsinórban két győzelmet aratott szabolcsi legénység hetedik a Keleti csoport tabelláján. Más kérdés, hogy az élvonalbeli klub „fakója” ellen nem lehet a valós erőviszonyokra alapozni, pláne, hogy az NB I-ben a hétvégén nem rendeznek fordulót…

– Második számú csapattal játszunk, na, itt a tabellát abszolút figyelmen kívül kell hagyni, ezt tapasztaltuk már jó párszor saját bőrünkön – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Ráadásul válogatott szünet van, így még nehezebb készülnünk erre a mérkőzésre. Biztosra vesszük, hogy egy igen komoly erőpróba vár ránk vasárnap délelőtt. Orosz Máté öt sárga lap miatt nem bevethető. Phrakonkham Ádám és Gagyi Sándor játéka kérdéses. Bodó Gábornak pedig szombaton szűk családi körben esküvője lesz, ezért rá sem számíthatunk a teljes kilencven perc során. Neki sok boldogságot kíván egyesületünk minden tagja!

Ugyanakkor a hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a táblázaton harmadik – DEAC-ot fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .