Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenhetedik fordulóját rendezik hétvégén.

Egy baktai gól az Apagy elleni őszi összecsapásról, amelynek „visszavágója” következik – korábbi csapattársak találkozójával Fotó: apagy foci/Hegedűs Zoltán

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 17. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tiszavasvári (4.)–Nyírlugos (12.)

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – Az elmúlt hetek jó teljesítménye remélem, most már győzelemmel is párosulni fog. Ráadásul több eddig sérült játékosomra is számíthatok hétvégén!

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Tisztességes helytállásban bízunk, aztán meglátjuk mi lesz…

Vasárnap

Kótaj (2.)–Kálmánháza (6.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Nagyon sok a sérült, beteg játékosunk, de azért megtalálom azokat, akik hadra foghatók, és természetesen hazai pályán győzelmet várok.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Újabb idegenbeli mérkőzés vár ránk, ezúttal bajnokesélyes csapathoz látogatunk. A Kótaj ebben az évben is hozza a tőle elvárt teljesítményt. Az utóbbi időkben sikerült jó teljesítenünk ellenük, ami eredményben és ponktokban is megmutatkozott. Az biztos, jó formában lévő csapattal találkozunk, amely a meccs esélye, viszont szeretnénk jó teljesítményt nyújtani. Még csak most kezdünk kiegyenesedni, felépülgetni a sérülésekből, reméljük, kevesebb hiányzóval kedvező eredményt tudunk elérni.

Biri (7.)–Nyíribrony (14.)

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Jó lenne ott folytatni, ahol a múlt héten abbahagytuk, de még véletlenül se gondolja senki azt, hogy egyszerű lesz ez a mérkőzés.

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – A múlt héten a Biri szenzációs fordítást hajtott végre, amit élőben láttam és félidőben majdnem hazamentem. Egy fiatal, hajtós csapat lesz az ellenfelünk, amely ráadásul ügyes is és jó kapusa van. De az én csapatomat nem fogom félteni a hétvégén, mert a megyében az egyik legösszetartóbb és legjobb szellemű társaság, amelynek tagjai most is küzdeni fognak egymásért és Nyíribronyért.

Geszteréd (11.)–Tiszalök (8.)

Szilágyi Zoltán, a Geszteréd játékos-edzője: – Ha ugyanolyan lesz a hozzáállásunk, mint az előző mérkőzésen, rosszul nem jöhetünk ki, bár az ellenfelünknél több olyan játékos is szerepel, akiknek szerintem magasabb osztályban volna a helye! Ettől függetlenül, bízom az első hazai győzelmünkben.

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – A múlt heti botlásunkat szeretnénk feledtetni, ehhez az szükséges, hogy tiszta fejjel menjünk ki a pályára. Bízom a srácokban, a három pontért utazunk.

Nagykálló (10.)–Rakamaz (9.)

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Menekülés a győzelembe…

Madalina György, a Rakamaz edzője: – Három nyerhető mérkőzésen vagyunk túl, amivel beágyazódhattunk volna a középmezőnybe, sajnos, ez nem sikerült. Így természetesen a célok is változtak: van még tíz forduló hátra, szerintem meg fogjuk tudni oldani a problémánkat.

Ófehértó (13.)–Kállósemjén (1.)

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Bajnokcsapatot fogadunk hazai környezetben! Jól mondják a szegény embert még az ág is húzza, sajnos sorra dőlnek ki a játékosaim, betegségek, sérülések sokaságával küzdünk. De megpróbáljuk a lehetetlent, küzdeni fogunk. Feladni soha!

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Szükségünk van a három pontra, ennek szellemében lépünk pályára.

Baktalórántháza (5.)–Apagy (3.)

Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Az elmúlt héten szembejött a valóság, de már tavaly beleléptünk egyszer ebbe a folyóba, aztán nem jöttünk ki belőle rosszul. Eltiltottjaink, sérültjeink visszatértek, így bizakodva tekintek a hétvége elé. Bár tisztában vagyok azzal, milyen játékerőt képvisel az apagyi csapat, mert a futballisták nyolcvan százalékával játékosként, vagy mint edző egy csapatban szerepeltünk.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Jó csapatot sikerült legyőznünk a hétvégén, most sem számítok könnyű menetre. Nem téveszt meg a Bakta legutóbbi botlása, ezzel együtt a három pontért utazunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .