Kattints a képre!!

Normál esetben földön, vízen, levegőben szokás fogadni a Gábor napi üdvözleteket – kórházban semmiképpen nem szerencsés.

Makszim Gábor várja, hogy hazatérhessen a családi fészekbe  Fotó: magánarchívum

Márpedig Makszim Gábor, a megyei másodosztály Gémtech csoportban szereplő Nyírcsaholy harminc éves játékos-edzője erre kényszerül, akinek a mai névnapi köszöntés mellé a jobbulást kívánság is kijár.

– A szombati bajnokin még ott voltam Szatmárcsekén: már kezdéskor éreztem, hogy nagyon hideg van, félidőre teljesen átfagytam – taglalta a váratlan fejleményeket Makszim Gábor. – Megkértem Kicsák Robi elnökségi tagot, ha kocsival jött, legyen szíves lefújás után hazavinni, most nem várom meg a fiúkat, csak szeretnék hazaérni. Az út egy örökkévalóság volt, miután hazaértem egyből ágynak estem. Estére 39.8 fokos lázam volt, melyet ideig-órákig a párom és a szüleim le tudtak vinni – többször is. Azt az éjszakát senkinek sem kívánom. Vasárnap csináltak egy Covid gyorstesztet, ami negatív lett, így úgy gondoltuk, csak influenzavírus van. Másnapra jobban lettem, teltek a napok pihentem, már nem volt lázam, viszont elég sokat köhögtem. Szerda délelőtt sajnos, vért köhögtem fel, ezért bementünk a fehérgyarmati Covid-osztályra, ott vizsgálat vizsgálatot követett, amelyek nem jó eredménnyel zárultak. A Covid miatt tüdőembóliát kaptam, itt fekszem a mátészalkai kórházban. És várom, hogy újra hazamehessek. Szerencsére csütörtök délután jó híreket kaptam az állapotomról, néhány napig még biztosan bent kell maradjak, hogy a kezelésekkel elősegítsék a gyógyulásomat. Hát nem ilyen névnapot kívántam magamnak! Isten éltesse a Gáborokat! Mindenki vigyázzon magára!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .