Kattints a képre!!

Bence Levente patentül debütált a Csengerben: ráadásul a tizennyolc éves belső középpályást mindjárt kezdőként vetették be a Gyulaháza ellen 3-1-re megnyert megye egyes bajnokin.

Bence Levente teljes sikerrel mutatkozott be a csengeri csapatban Fotó: tudósítónktól

Mi több, az ifjú titán végig tolta az összecsapást, ami egyértelmű bizonyítéka, hogy nem lógott ki a tabellán hetedik, első tavaszi győzelmét behúzó szatmári legénységből.

– Nem mondom, hogy nem izgultam – árulta el Bence Levente, aki mindemellett a Csenger NB II-es futsalcsapatába is egyre inkább beépül. – A csütörtöki edzésen szólt Barcsay István edző, hogy számít rám a szombati bajnokin, akkor még nem tudtam, hogy kezdő leszek, ez a meccs előtt egy órával derült ki. Meglepődtem, nehéz megfogalmazni, mit éreztem abban a pillanatban: a gyomrom összeugrott, mert természetesen szerettem volna bizonyítani. A többiek biztattak, hogy „Kicsi, nem lesz gond” – ez sokat számított, megnyugtatott valamennyire. Igyekeztem, a végére pedig rendesen elfáradtam: egy ifimeccshez képest sokkal nagyobb figyelmet igényelt a „nagyok” között focizni, már eleve sokkal gyorsabb a játék, nem lehet egy percre sem kihagyni. Nyilván, mindig van hová fejlődni, ettől függetlenül élmény volt, remélem, lesz még rá lehetőség tavasszal.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .