Kattints a képre!!

Bégány Zsolt nem aprózta: a Tisztaberek elleni megye kettes bajnokin csaknem annyi gólt hintett, mint az aktuális szezon ezt megelőző tizenhárom fellépésen – két meccsen hiányzott – összesen.

Bégány Zsolt jelest érdemelt a legutóbbi meccsen: őt gólt lőtt a Tisztaberek ellen Fotó: tudósítónktól

A huszonnyolc esztendős nagydobosi csatár ötször vette be az ellenfél kapuját a Gémtech csoportban játszott – idegenben 6-1-re megnyert – mérkőzésen, így tizenkét gólra „tornázta” fel vonatkozó mutatóját. Ami istenigazából nem meglepő, elvégre huzamosabb ideje ő – a jelenleg hetedik helyen táborozó – együttes „éle”, legeredményesebb tagja. Az előző idényben például huszonkilenc alkalommal talált be.

– Ez a győzelem nagyon kellett a csapatnak, na meg nekem is a gólok, hogy visszaszerezzem az önbizalmam – elmélkedett Bégány Zsolt, aki nem döntött egyéni csúcsot, a 2019 október 12-én rendezett Nábrád elleni összecsapáson hat gólt szerzett! – Ősszel, ahogy sokan mások a keret tagjai közül, én is átestem a Covidon, egy hétig szenvedtem vele, szóval megviselt, most kezdem összekapni magam. Szeretnék minél több gólt lőni, de inkább az a fontos, hogy a Dobos jól szerepeljen, ott legyünk a végén az élmezőnyben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .