Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhetedik fordulóját rendezik hétvégén.

Amikor a kapus már tehetetlen: a legutóbbi bajnoki fordulóban a gergelyiugornyai Balogh Tibor értékesítette a megítélt 11-est a Jéke elleni mérkőzésen Fotó: három határ hírei/Bodnár Zsolt

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 17. forduló (kezdés: 15 óra)

Vasárnap

Záhony (1.)–Fényeslitke (12.)

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Mindenki országos egyest vár, ha mi is így fogunk hozzáállni, megüthetjük a bokánkat.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Ha a betegeink meggyógyulnak és teljes létszámban tudunk pályára lépni, akkor sem lehet más célunk igazán, mint a tisztes helytállás.

Kék (11.)–Újdombrád (5.)

Fabók István, a Kék edzője: – Pálinkafőzés idején mindent kifőzünk, ami megmozdul, amiről azt gondoljuk, hogy más ilyet még nem csinált. Na, így lesz ezekből olyan kézműves pálinka, amitől már az elfogyasztása előtt is hányni kell. Bónusznak most megkaptuk az influenzát, vagy mit is… Ezt apám a népi megfigyeléseken alapuló gyógymóddal kezelné. Forralt bort kell inni – mondja a bölcselet. Lehetőleg annyit, hogy ha kimész a ház előtt álló egyes villanyoszlophoz, akkor a két lába közt akarj átbújni. Erre mondta Hofi: olyan nincs, hogy valaki hülye csak legfeljebb nincs szerencséje a gondolkodásban.

Balla János, az Újdombrád edzője: – A csoport legjobb formáját mutató csapatához érkezünk, amely a legjobb szakmai vezetővel rendelkezik. Mi más lehetne a célunk, mint a tisztes helytállás.

Jéke (13.)–Ladányi TC (14.)

Dolhai Máté, a Jéke edzője: – A mérkőzés jelentősége nagy, ez egyértelmű. Hazai pályán nagyon helyén kell lenni a szívünknek és az eszünknek, ha ez így lesz bízhatunk a három pont megszerzésében.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Az elmúlt hetekben elért eredmények számunkra nem voltak kedvezőek, most pedig újabb „hatpontos” meccs következik, amelyen ideje lenne javítani, feledtetni az eddigi rossz teljesítményünket – a fiatal, jó erőkből álló Jékével szemben. Csapatom egyes játékosainak és van miért elgondolkodni, hogy akarnak-e még és meddig megye másodosztályú mérkőzésen a Ladány színeiben futballozni!?

Ajak (10.)–Gergelyiugornya (2.)

Barati István, az Ajak edzője: – Az Ugornya játékoskerete a legerősebb a csoportban. Hét hiányzó mellett is hat csere, ezért ők az esélyesei minden mérkőzésnek. De ez most nem számít, meg kell próbálnunk a lehetetlent. Fegyelmezett és nyugodt játékkal van esélyünk egy jó eredmény elérésére.

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Elég nehéz helyzetbe vagyunk, sajnos… Egyik „sztárunk” covidos, másik serült, a harmadik ászunk a múlt pénteken írt egy sms -t, hogy sem edzésre, sem meccsre nem tud jönni mert, kutya fedeztetésen van Litkén – vasárnapig. Csonka Levi pedig hosszabb ideig nem játszhat! Ilyen helyzetben nem voltunk mostanában, de mindegy milyen játékkal szeretnénk győztesen hazatérni Ajakról.

Nyírkarász (6.)–Pátroha (4.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – A legutóbbi mérkőzésen tapasztalt hozzáállás, teljesítmény arra serkent minket, hogy bármely csapattal fel tudjuk venni a küzdelmet. Erre törekszünk a hétvégén is, ami reméljük, pontokban is megmutatkozik.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hétvégén jó csapathoz látogatunk, ettől függetlenül mindent meg fogunk tenni, hogy számunkra kedvező eredmény szülessen.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Szabolcsveresmart (8.)–Tiszakanyár (9.)

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Na, végre átestünk a tűzkeresztségen, de a legutóbbi győzelemnek akkor van értelme, ha hazai pályán is hatékonyak leszünk és újra három ponttal gazdagodunk – egy masszívan védekező csapat ellen!

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A legutóbbi fájó vereséget úgy tudjuk feledtetni, hogy fejben és akarásban a legjobbat nyújtja magából mindenki, ebben az esetben lesz keresnivalónk a hétvégén!

Vaja (3.)–Tuzsér (7.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – Habár kikapni sosem öröm, de azért tragédia sem történt. Azt kívánom, hogy soha ne legyen rosszabb másfél éve a vajai futballnak. Hazai pályán természetesen gólra törően fogunk játszani.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Csak a sportszerűség és a sportemberi magatartás mondatja azt velem, hogy elutazunk vasárnap Vajára! Ha lesz tizenegy játékos, aki tudja vállalni a szereplést, akkor le is játsszuk a mérkőzést.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .