Kattints a képre!!

Új edző kinevezését, brazil légiós szerződtetését, valamint még egy friss igazolás csatlakozását jelentette be az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza NB II-es futsalcsapata – a kedd délelőtt tartott sajtótájékoztatón.

Lovas Norbert edző (balról) azt a nyíregyházi együttest irányítja, amey immár brazil játékost is soraiban tudhat Fotó: szabolcsfociinfo

Az alapszakaszt harmadik helyen záró együttest a szűk egy hét múlva kezdődő a felsőházi rájátszásban  Lovas Norbert irányítja. A korábbi válogatott, majd hét évig a Nyírgyulaj élvonalbeli legénységénél szerepet vállalt szakvezető a bajnoki folytatásban már bevetheti a brazil Daniel Henriqe Da Silva Leált: a huszonegy éves, Lukaku becenéven „futó” center néhány hete Nyíregyházán tartózkodik, eddig úgymond szokta a légkört, miközben lelkesen készült a bemutatkozásra, ami a jövő hétfői Gyöngyös elleni hazai összecsapáson lesz aktuális. A dél-amerikai játékos a Rio de Janeiró-i Vasco, illetve a Fluminense kötelékében futsalozott és először kötelezte el magát Európába.

Ugyanakkor – mint arról hírt adtunk – Lakatos László távozott a Sényő-Carnifex NB III-as csapatától, ezúttal kiderült: műfajt váltva, Csoki is a Stúdiót erősíti a továbbiakban. …és ez még nem minden. A Balkány megyei első osztályú gárdájának kapusa, Hegyes Benjámin ugyancsak új embernek számít a keretben, amely tizenöt fővel próbálja elérni célját. Ami nem mást, miként az a dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Hepp Tamás, technikai vezető jelenlétében elhangzott – az első két hely valamelyikének megszerzése, a feljutás kiharcolása!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .