Kattints a képre!!

A nagy fordítások fordulójaként jegyzi majd a megyei futballkrónika az elmúlt hétvégét. Több csapat poraiból feltámadva nyert: a másodosztály Pannónia Zrt. csoportban mindjárt két összecsapás vitte a prímet ebben a műfajban.

Dankó Zsolt edző és vélhetően a teljes biri csapat sem élt még át hasonlót fordítást Fotó: szabolcsfociinfo

A tabellán második Kótaj húsz perc után bukásra állt idegenben, majd a 2-0-s hátrányban zsinórban hat gólt berámolva 6–2-re kalapálta el a Baktalórántházát. A Biri ennél is látványosabb módszert alkalmazott: a szünetben 3–0-ra „égett” Tiszalökön, a második félidőben viszont négyszer vette be ellenfele kapuját, így 4–3-re győzött. Mindezt úgy, hogy a 66. percben szépített, a három pontot érő gólt pedig a 88. minutumban préselte be.

– Edzői pályafutásom alatt ilyet még az utánpótlásban sem éltem át – nyomatékosította Dankó Zsolt, a Biri trénere. – Sok minden volt itt: kihagyott helyzetek, ugyanakkor Jakocska Csaba kapusbravúrjai, nagy küzdelem és győzni akarás a második félidőben, bár ehhez lehet az is kellett, hogy nem feltétlen irodalmi stílusban emeltem meg a hangom a szünetben, amire mostanában nem volt példa. Ettől függetlenül hittem a sikerben, mondtam is a fiúknak: „Lehet, azt fogjátok hinni, meghülyültem, de itt akár nyerhetünk is.” A 60. percben beállított két ifistánknak is nagy szerepe volt a győzelemben. Fura egy meccs volt az biztos, ennyi hülyeség soha nem fordult meg a fejemben, mint most! Ellenfelet így még nem sajnáltam, mint szombaton a lefújás után! Tudom, utólag könnyen beszélek, de ettől szép ez a játék!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .