Kattints a képre!!

Pontos diagnózis még nincs, mindazonáltal él a gyanú, hogy súlyos sérülést szenvedett Csonka Levente, a Gergelyiugornya csapatának belső védője.

A megsérült Csonka Levente már a pályán segítségre szorult Fotó: három határ hírei

A huszonöt éves futballista a megye kettő Nyírerdő csoportban rendezett, a Jéke ellen 3-2-re megnyert bajnokin zuhant a földre – minden előzmény nélkül…

– A második félidő közepén futottam a labda után, senki nem volt a közelemben, aztán mintha egy kést beleszúrtak volna a jobb hátsó combomba – ecsetelte az eseményeket a huszonöt esztendős Csonka Levente. – Összeestem, kiment belőlem az erő: elvittek a mátészalkai kórházba, ahol a doki azt mondta, szerinte nincs elszakadva, de ez még közel sem biztos. Pénteken megyek ultrahangra, akkor talán kiderül a teljes igazság, bár már minden rosszra fel vagyok készülve. A vasárnapi meccs után hétfőn belilult, ami semmiképpen nem jelent jót, legalább így sejtem. Sajnos, ez van, a haverok, ismerősök, barátok, nézők próbáltak segíteni a pályán, a párom és édesapám ugyancsak kint voltak, ők is egyből szaladtak, amikor látták, hogy nem bírok felállni, szóval mindenkinek köszönöm a támogatást!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .