Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

Kinek jön ki jobban a lépés a folytatásban? Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 17. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Csengersima (1.)–Nábrád (14.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Az elmúlt két szezonban hazai pályán sajnos, nem tudtunk találkozni a nábrádiakkal, mert nem jöttek el… Ha most eljönnek, az eredménytől függetlenül vendégül látjuk őket.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – Szeretnénk elhalasztani a meccset, ha a hazai csapat hozzájárul…

Sonkád (9.)–Encsencs (6.)

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Úgy látom, jó formában van az Encsencs, mi pedig hazai pályán játszunk, megpróbáljuk itthon tartani a három pontot.

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – A három pont megszerzése érdekében lépünk pályára, remélem, a fiúk is ennek szellemében állnak a meccshez, mert van miért visszavágni.

Vámosoroszi (3.)–Tisztaberek (13.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – lllő volna első tavaszi győzelmünket megszerezni, szívesen öntenék lelket a fiúkba, de csak pálinkám van.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A tavaszi nyitány előtt aláírtam volna, hogy az őszi bajnoki bajnoktól három forduló során csak egy ponttal szerzünk kevesebbet, de most, hogy ez megvalósult, távolról sem vagyok elégedett. Szomszédvári rangadót játszunk, amelyen a helyezések nem számítanak, bármi megtörténhet…

Vasárnap

Milota (8.)–Nyírbéltek (2.)

Elek László, a Milota edzője: – Ezen a mérkőzésen lazáskodásnak már nincs helye, mert a vendégek könyörtelenül megbüntetnek érte, mint ahogy megtapasztaltuk az ősszel. Remélem, már nem lesznek hiányzóink és egy izgalmas, közönségszórakoztató meccset játszunk. Ha mindenki rendelkezére fog állni, akkor nem titkolt célunk – a pontszerzés.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű feladatunk Milotán, mert ellenfelünk hazai pályán mindenkire veszélyes, de nekünk nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése.

Nyírvasvári (5.)–Ópályi (12.)

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Minden tekintetben sokat kell javulnunk, hogy feledtetni tudjuk az előző mérkőzés kudarcát!

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Jó erőkből álló csapat otthonába látogatunk, de nem adjuk könnyen magunkat, szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

Nyírcsaholy (4.)–Kocsord (10.)

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – Az őszi teljesítményünk egyetlen szégyenfoltja a kocsordi vendégszereplésünk volt. Tartozunk annyival magunknak és a szurkolóinknak, hogy hazai pályán megpróbáljuk feledtetni azt a mérkőzést.

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – Semmi extrát nem tudok mondani, annyi biztos, elmegyünk és játszani fogunk.

Nagydobos (7.)–Szatmárcseke (11.)

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – A hétvégi mérkőzésen végre kijött az az eredmény, amiért régóta harcoltunk! Nagyon jó volt látni a srácokat, ahogy mindenki szívéről leesik a hatalmas kődarab! Ugyanakkor egy újabb nehéz mérkőzés előtt állunk, amelyen ismét szeretnénk nyerni, ráadásul haza pályán. A Szatmárcseke a legutóbbi blama után valószínűleg javítani akar, mi viszont szeretnénk menni előre és határozottan nyomulni a felsőházig. Köszönjük a csekeiek korrekt hozzáállását!

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, normális létszámban tudunk pályára lépni, és persze, szeretnénk javítani is, ami a jó Dobos ellen nehéz lesz. Mindenesetre ma bemegyek Szi-Zo Sportba és a hátvéd cipőket kicserélem góllövő csukákra!

(A felnőtt mérkőzés 16 órakor kezdődik, ifi: 14)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .