Kattints a képre!!

Ragyogott már magasabban is a tisztabereki futballcsapat csillaga, olyannyira, hogy előbb 2012-ben, majd két év múlva egyaránt bajnokságot nyert a megye kettőben.

Oroszi István természetesen nem adja fel Fotó: három határ hírei

A szép idők emléke még alighanem élénken él a főszereplőkben, mindazonáltal az aktuális szezonban a kiesés elleni harcra kényszerül a Berek, amely jelenleg csak a sereghajtó Nábrádot előzi meg a Kelet-Magyarország csoport tabelláján. Az Oroszi-legényég eddigi három tavaszi fellépésén egy pontot „gereblyézett” össze, legutóbb hazai pályán 6-1-re kapott ki a Nagydobostól.

– A jelenlegi helyzet ellenére nem idegesítem magam – merült a témába Oroszi István, a Tisztaberek edzője, egyben mecénása. – Vékony a keret, öregszik a csapat, mindemellett folyamatosan hiányzik két-három ember sérülés miatt, valamint korábbi bajnokcsapatunk több kulcsjátékosa eligazolt magasabb osztályba, akiket nem tudtunk pótolni. Röviden ennyi… A fiatalok beépítésével próbálkozunk, ahhoz viszont időre van szükség, hogy megfelelő rutint szerezzenek a felnőttek között. Az már most látszik, hogy nyáron erősíteni kell, de nem feladva elveinket, csak a környékről szeretnénk igazolni olyan futballistákat, akik ebben az osztályban is ki akarják próbálni magukat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .