Kattints a képre!!

Horváth Lászlónak mindene a sport, alighanem éppen ennek köszönheti, hogy nem végződött tragédiával a teniszparti.

Horváth László jól van, és a visszatérést tervezi Fotó: magánarchívum

Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságának tagja, aki emellett szövetségi ellenőrként járja a pályákat, aktív játékosként pedig a Tiszavasvári, az NB III-as Rakamaz, az Ibrány, valamint a Nyírtelek futballistájaként acélozta szervezetét – a szakszerű, gyors beavatkozásnak hála maradt életben!

– Volt ennek előzménye, tíz évvel ezelőtt átestem egy infarktuson – taglalta a történteket Horváth László. – Most a szokásos délelőtti teniszre mentem baráti társasággal Nyíregyházán: párost játszottunk, arra tisztán emlékszem, 5-3-as vezetésnél orra estem, innentől négy óra teljesen kimaradt… Utólag tudtam meg, hogy a másik pályán játszó Erőss Béla és Balogh Béci sietett a segítségemre, ők kezdték el az újraélesztést, kihúzták a hátracsúszott nyelvem, közben a párom is megérkezett. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a kisvárdai esetkocsi a közelben tartózkodott, ami értem jött, majd a nyíregyházi mentősök is odaértek. Ötször kellett újraéleszteni! Mint kiderült, nem infarktust kaptam, hanem szívritmuszavar lépett fel, éppen emiatt beültettek egy szerkezet a bőr alá, úgyhogy elemmel is működöm, mint a robot. Nyilván kicsit változtatni szükséges, átgondoltabban kell végezni a mindennapi tevékenységet, de maradok a futballközegben, amint lehet újra teszem a dolgom. Mindenestre köszönöm a segítséget, amivel hozzájárultak, hogy nem lett nagyobb baj!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .