Kattints a képre!!

Ahhoz képest, hogy Dávid Róbert szezonja „megreccsent” ősszel: elülső keresztszalag szakadás miatt három megye kettes forduló után kidőlt, a tavaszi folytatásra kikúrálta magát és ott folytatta, ahol abbahagyta.

Volkán Roland (balról), a Csengersima játékos-edzője és a Vámosoroszi elleni rangadón mesterhármast jegyző Dávid Róbert Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Magyarán, ontja a gólokat. A Csengersima harminckét éves frontembere, aki az előző évadban besöpörte a gólkirályi címet – az akkor még Kelet-Magyarország, időközben Gémtech csoportra keresztelt bajnokságban – három idei fellépésén hatszor talált be! A Vámosoroszi elleni idegenbeli rangadón klasszikus mesterhármassal tolta meg csapata szekerét, a Sima pedig 4-2-s győzelmével megszilárdította helyét a táblázat tetején. A csatár statisztikája meglehetősen fényes: hat mérkőzésen tizenkét gól, szóval igazi főnyeremény.

– Hál’ istennek igen, muszáj, mert sokat kihagytam és rettentően motivál, hogy bajnokságot nyerjünk – nyomatékosította Dávid Róbert. – Szerintem mindenki így van vele Simán, ráadásul most már a saját kezünkben van a sorsunk. Öt hónapig csak gyógytornára jártam: a sérülés miatt a combizmom csaknem eltűnt, szinte a nulláról kellett felépíteni magam. Két edzőmeccsen léptem pályára február végén, addig nem mertem játszani, de már nincs bennem félelem érzet. Minden bajnokin szeretnék gólt lőni, viszont a legfontosabb, hogy a csapat eredményesen szerepeljen. Kérem, írja le, nagyon sokat köszönhetek Volkán Roland játékos-edzőnek, Becző Alexandra gyógytornásznak, a páromnak meg a csapattársaknak, hogy végig bíztak bennem. Nélkülük nem tartanék itt!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .