Kattints a képre!!

Az NB III. Keleti csoport huszonhatodik fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán, míg a Kisvárda Master Good II. idegenben folytatta bajnoki szereplését.

A kék mezes sényőiek már az első félidőben háromszor vették be a füredi kaput Fotó: Fazekas Ármin

A sényőiek Kapacina Kevin nélkül indultak „csatába”: a frontember egész héten lázas betegséggel küzdött, ami szombaton csillapodott, így a kispadon foglalt helyet a Tiszafüred elleni vasárnapi mérkőzésen. Mindazonáltal a hazaiak számára álomszerűen kezdődött az összecsapás, amelynek elején az előremerészkedő védő, Klepács Krisztán – egy szögletet követően – öt méterről hintett góllal szerzett vezetést (1-0). Nem sokkal később Toldi András 16 méterről küldött lökettel megduplázta a különbséget, sőt Kapacina Valer is betalált, ami megágyazott – az előző heti, Békéscsaba II. otthonában aratott győzelem után – az újabb sikernek. A második félidő elején némiképp váratlanul szépítettek a vendégek, ezzel együtt a szabolcsiak biztosan szerezték meg a három pontot. Még úgy is, hogy a hosszabbításban tovább kozmetikázott az eredményen a Füred.

Ugyanakkor a Kisvárda Master Good II. gól nélküli döntetlent játszott Jászberényben.

NB III., Keleti csoport: 26. forduló

Sényő-Carnifex–Tiszafüred 3–2 (3–0)

Sényő, 120 néző, v.: Nagy A. Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Fenyőfalvi D. (Kapacina K.), Prakonkham (Fabu M.), Toldi A. (Vámos M.), Farkas M., Schmidt P. (Mányi B.), Tóth M., Kapacina V. (Páll Zs.), Orosz M. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Gól: Klepács K. (11.), Toldi A. (22.), Kapacina V. (36.), illetve Barzsó A. (56.), Mészáros N. (92.)

Imrő László: – Az első félidő szenzációs játéka után a folytatásban nagyon nyugodtan játszottunk, sőt belealudtunk. Bár 3-1-nél kétszer is megvolt a lehetőségünk arra, hogy lezárjuk a mérkőzést, nem tettük meg, így a vége izgalmas volt. De ezért is három pontot adnak.

Jászberény–Kisvárda Master Good II. 0–0

Jászberény, 100 néző, v.: Altorjay. Kisvárda II: Odincov – Králik P., Rubus, Leoni, Sikorszki – Bíró R., Avetiszjan – Heles (Kirjuhin, 55.), Gosztonyi, Puporka – Bokor M. (Hricu, 76.). Edző: Kocsis János.

Kocsis János: – Futballra teljesen alkalmatlan körülmények között a játékosok úgy teljesítettek, hogy az akaratukért dicséretet érdemelnek, de ezen a pályán semmi olyat nem lehetett volna alkotni, ami picit is hasonlít a labdarúgásra. Emiatt nem sikerült megszerezni azt a gólt, amivel meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést. Ilyen körülmények között nem lenne szabad az NB III-ban mérkőzést rendezni, mert a nézők nem tudnak jól szórakozni, a játékosok pedig normálisan tenni a dolgukat. Sajnálom, hogy itt maradt két pont.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .