Kattints a képre!!

Nem fürdött be Mányi Bence, miként a Sényő-Carnifex NB III-as csapata sem a Tiszafüred elleni vasárnapi bajnokin.

Jelentős mérföldkőhöz ért Mányi Bence pályafutása Fotó: sényő-carnifex

A tizennyolc éves jobbhátvéd a mérkőzés hajrájában debütált a „nagyok” között, akik 3-2-re nyertek, felnyomulva a tabella hetedik helyére. Az ifjú védő – aki középpályásként is bevethető – harmadik szezonját tolja a szabolcsi egyletben, a nyáron „emelték” fel a felnőtt kerethez, most pedig újabb mérföldkőhöz ért pályafutása.

– Egyáltalán nem volt biztos, hogy pályára lépek: melegítettem, amikor Imrő László edző szólt, hogy készüljek, mert beállok, némileg meglepődtem és természetesen jó érzés fogott el – taglalta az ominózus pillanatot Mányi Bence. –  Kicsit izgultam, de inkább a bizonyítási vágy dominált bennem. Igaz, kevés időt játszottam, az viszont rögtön szembeötlött, hogy mennyire gyors a játék, próbáltam alkalmazkodni. A téli edzőmeccseken azért már kóstolgattam a ritmust, persze egy bajnoki azért ebben a tekintetben is más. Mindenesetre pozitív visszajelzésként értékelem a beállításomat: egyrészt sokan gratuláltak, na meg inspirál, hogy még több melót tegyek a futballba.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .