Kattints a képre!!

Pályafutása eddigi legnagyobb gólját rámolta be Bakó Tamás: a Nyírbátor támadója a Tarpa elleni megye egyes bajnoki 32. percében, huszonöt méter „magasságából” ballal ágyúzott a bal felső sarokba.

Bakó Tamás bombagólt rúgott – a legnagyobbat eddigi pályafutása során Fotó: tudósítónktól

Ráadásul a szezon egyik legszebb bombáját megörökítették az utókornak: a tarpaiak közösségi oldalán élőben közvetítették az összecsapást, így egy kattintással, a felvétel „előretekerésével” mindenki számára elérhető. Sőt, itt is megtekinthető.

– Talán egyszer, a nyíregyházi ifiben lőttem hasonlóan nagy gólt szabadrúgásból, de az sem volt ilyen látványos – ecsetelte a huszonegy éves Bakó Tamás, aki ezzel a „dugóval” szerzett vezetést a Bátornak a végül 2-2-s döntetlennel zárult mérkőzésen. – Tóth Tike bá másodedző a pénteki edzés után megsúgta, hogy érzi, gólt fogok szerezni, azt mondjuk nem mondta, hogy ekkorát… Persze, a többiek szájából elhangzott, hogy lecsúszott, meg, hogy még egyszer ilyet nem fogsz rúgni, de jól van az. Külön öröm, hogy kint voltak a szüleim és nagypapám, ahogy a lefújás után beültünk a kocsiba, egyből visszanéztük, hát, nekem is tetszett.

Videó: Bakó Tamás ominózus bombagólja a Tarpa elleni mérkőzésen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .