Kattints a képre!!

Visszatér az élet a régi kerékvágásba. A hajnali keléssel megspékelt békéscsabai túra után ismét a megszokott műsorsávban, vasárnap délután (kezdés: 14 óra) játszik hazai pályán a Sényő-Carnifex NB III-as csapata.

Bodó Gábor (jobbról) és a sényői csapat rendszerint nagy küzdelmet vív a Füreddel Fotó: tiszafuredivse.hu

A táblázaton hetedik szabolcsi legénység – a Keleti csoport 26. fordulójában – a tizennegyedik Tiszafüredet fogadja, amellyel az őszi „odavágón” 2-2-s döntetlenre végzett.

– Most jön a neheze – szögezte le Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a sényői együttest. – Sorban következnek azok a csapatok, amelyek vagy szeretnék megszilárdítani helyüket a középmezőnyben, illetve szeretnének a kiesőzónától biztonságosan eltávolodni, netán a kiesést elkerülni. Na, ezeken a mérkőzéseken hátul a legkisebb hiba sem fér bele, elől pedig sokkal hatékonyabbnak kell lennünk, amikor helyzetbe kerülünk. Hétvégi ellenfelünkkel ki-ki meccset szoktunk általában játszani. Tavasszal szorgalmasan gyűjtögeti a pontokat a Füred, létszámban is kiegészül lassan, szóval nehéz ellene játszani. Hazai pályán türelmesnek kell lennünk a siker érdekében!

Ugyanakkor a hatodik pozícióban posztoló Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizenegyedik – Jászberény vendégeként lép színre.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .