Kattints a képre!!

Öt év elteltével, a nyáron éledt újra a papi futballcsapat, amelyet a korábbi nyírkarászi és helyi gólzsák, Varga József irányít, aki mindemellett az ifiket is pallérozza.

Varga József nem csak a felnőttcsapatra, az utánpótlásra is figyel Fotó: magánarchívum

A harmadosztály Rétköz csoportban szereplő együttes „féltávnál” a tizedik helyen tanyázik, a hétvégén rajtoló tavaszi idényben pedig feljebb kapaszkodna. Ennek érdekében meglehetősen nagy erőfeszítést tett a vezetőség, olyannyira, hogy nyolc friss szerzemény csatlakozott a kerethez. Kisebb kuriózum, hogy az újonnan igazolt futballisták közül Kovács Ákos és Kovács Csaba személyében testvérpár szerepelhet egymás mellett, sőt, unokatesójuk, Kovács Gergő is a csapat tagja!

Na és, hogy a lúd igazán kövér legyen, no meg a gárda még inkább összekovácsolódjon: Kovács Zsolt is a télen érkezett, a kapus eleddig a csoporttárs Aranyosapáti színeiben védett.

Játékosmustra

A Pap megyei harmadosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Zsell Dániel (munkahelyi elfoglaltság miatt)

Érkezett: Kovács Ákos (Anarcs), Kovács Csaba (Dombrád), Sütő János (újrakezdte), Kállai János (Zsurk), Generál József (Ladányi TC), Kovács Zsolt (Aranyosapáti), Pálinkás Tamás (Ajak), Bunkóczi Zsolt (Anarcs).

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .