Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenhatodik fordulóját rendezik hétvégén.

Folytatódik a sötét mezes, éllovas Kállósemjén és a második helyezett Kótaj fej-fej melletti küzdelme – előbbi csapat hazai pályán, utóbbi a baktai katlanban lép színre Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 16. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tiszalök (8.)–Biri (7.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – A Birivel rendre jó meccset játszunk, ha a múlt heti mentalitást „visszük ki” a pályára, akkor itthon tarthatjuk a három pontot.

Dankó Zsolt, a Biri edzője: – Mindkét csapat a támadó focit részesíti előnyben, a semleges nézők biztos jól fognak szórakozni, mi pedig bízunk benne, hogy ebből mi jövünk ki jobban!

Vasárnap

Apagy (3.)–Tiszavasvári (4.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Jó csapat a Tiszavasvári, ezt legutóbb bizonyították is ellenünk. Azt gondolom, fegyelmezett, taktikus játékkal itthon tudjuk tartani a három pontot, de ehhez mindenkinek oda kell tenni magát! Jó mérkőzésre számítok.

Antal József, a Tiszavasvári edzője: – Újabb mérkőzés, újabb rangadó. Az első két tavaszi mérkőzés azt mutatja, hogy jó úton járunk. Vasárnap ismét megpróbálunk győzni.

Nyírlugos (14.)–Ófehértó (13.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Számunkra ezen a mérkőzésen csak a győzelem elfogadható, ennek érdekében el is követünk mindent.

Papp Attila, az Ófehértó edzője: – Elég volt a búslakodásból! A Lugos kiszámíthatatlan, ezért jó mérkőzésre számítok. „Pontosan” szeretnénk távozni, ezért mindent meg is teszünk, ezt garantálom. El kell kezdenünk a pontszerzést, ha szeretnénk továbbra is itt muzsikálni!

Kállósemjén (1.)–Nagykálló (10.)

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Szomszédvári rangadóhoz méltóan készülünk. A két csapat mindig nagyon jó meccset szokott egymással játszani, most sem számítunk másra – de a három pontot itthon fogjuk tartani!

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – A bajnokcsapathoz utazunk, amely nagyon jól kezdte a tavaszi szezont is. Egyelőre a két csapat nem ugyanazokért a célokért küzd, de szeretnénk a meccsből kihozni a maximumot. Hogy ez mire lesz elég, arra magam is kíváncsi vagyok.

Rakamaz (9.)–Geszteréd (11.)

Madalina György, a Rakamaz edzője: – A hétvégén a játékunk már javult, remélem, ez a tendencia tovább folytatódik és vasárnap megszerezzük végre első győzelmünket.

Szilágyi Zoltán, a Geszteréd játékos-edzője: – Nekünk az idegenbeli meccsek valami oknál fogva nem sikerültek jól, de én még ezek után is bízom a csapatban, hogy egyszer összekapjuk magunkat, és „megcsináljuk” az első meglepetést… Én hiszem!

Nyíribrony (14.)–Kálmánháza (6.)

Papp Tamás, a Nyíribrony edzője: – A múlt héten az akarattal nem volt probléma, ha ehhez most már eredményes játék is párosul, akkor szép délutánunk lesz. A srácok tisztában vannak a hétvégi meccs jelentőségével, hogy csakis a három pont megszerzése a cél.

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – A múlt heti botlásunk nem esett jól. Sajnos, a sérültek, betegek száma nőtt, így nehéz dolgunk volt, illetve egyelőre csak reménykedni tudok, hogy a hétvégére lesznek már visszatérőink. Hogy milyen eredményt tudunk elérni, az nagyban függ majd attól, hogy milyen kerettel tudunk nekivágni a bajnokinak. Természetesen abban bízom, hogy jó eredménnyel távozunk Nyíribronyból, ez is a célunk.

Baktalórántháza (5.)–Kótaj (2.)

Illés László, a Baktalórántháza edzője: – Ha a teljes csapattal tudnánk kiállni, akkor is nagyon nehéz mérkőzés várna ránk hétvégén az osztály egyik legszervezettebben, legstílusosabban focizó csapata ellen. Szűk keretünkből is hiányozni fog jó néhány meghatározó ember, de bízom azokban, akik a helyükre lépnek és remélem, folytatjuk jó tavaszi szereplésünket.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Illés Laci barátom nagyon jó csapatot rakott össze, szakmai tudása részemről megkérdőjelezhetetlen! De mint már korábban említettem, nekünk valamennyi mérkőzésen koncentráltan kell fellépni – a három pontért megyünk Baktára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .