Kattints a képre!!

Hatványozottan patentül sikerült Balogh Norbert visszatérése a Nyírvasvárihoz: a nyírbátori, majd őszi nyírlugosi „kanyar” után újfent a megye kettes csapatban domborító csatár hat gólt rámolt be a legutóbbi bajnokin.

Balogh Norbert (labdával) hatékony módját választotta a visszatérésnek – a Nyírvasvárihoz Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A harmincnégy éves futballista – a Gémtech csoportban rendezett – Kocsord elleni, 12–1-re megnyert összecsapáson kiváltképp az 50. és a 67. perc között fényezte statisztikáját: alig több, mint negyedóra során ötször vette be a kaput.

– Így is szívták kicsit a vérem a lefújás után a többiek, mert az első 11-est belőttem, a másodikat viszont elrontottam – súgta meg Balogh Norbert, a Nyírvasvári régi-új frontembere. – Elég rendesen megfogott, bosszantott a dolog, de hát ez van. Mesterhármast szereztem már párat, de ilyen még soha nem volt. A csapattársaknak köszönhetem, mert kiszolgáltak, plusz érzem a szurkolók szeretetét, akik folyamatosan biztattak, ezért is imádok itt focizni. Aki csak az eredményt olvasta azt hiheti, sima ügy lehetett, pedig megküzdöttem a gólokért, nem csak úgy hagyták, hogy berúgjam. Mindenesetre szeretnék legalább tizenöt gólig jutni az idény végéig, akkor azt hiszem, mindenki elégedett lesz.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .