Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszadik fordulóját rendezik hétvégén.

Az őszi meccsen, a vásárosnaményi Zán Bence (9) kísérletét blokkolta a sorfal, leginkább Bökönyi Levente (23) – akárhogy is fáj, a jelenet nem ismétlődhet meg, a mándoki játékos súlyos sérülés miatt ezúttal hiányozni fog Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, a 20. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Mátészalkai MTK (5.)–Újfehértó (7.)

Kiss Gábor, a Mátészalka edzője: – Az elmúlt mérkőzéseink nem az elvárásaink szerint alakultak, nem csak eredményességben, hanem a játék terén is voltak hiányosságaink. Tisztában vagyunk azzal, hogy csapatként kell ismét olyan teljesítményt nyújtani, amit méltán várnak el tőlünk – jelen helyzetben egy kiváló Újfehértó ellen.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Sok okosat nem tudok mondani, sajnos. Tesszük a dolgunkat a héten is, reméljük, a hiányzóinkból többen vissza tudnak térni és jó meccset játszunk – egy jó csapat ellen.

Tarpa (12.)–Nyírbátor (6.)

Varga Gyula, a Tarpa edzője: – Aki ránéz a tabellára egyértelműen láthatja, hogy számunkra minden egyes megszerzett pont kincset ér, ennek szellemében készülünk a mérkőzésre.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor edzője: – Tisztában vagyunk azzal, hogy Tarpán minden meccs nehéz, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy „pontosan” távozzunk a jó formában lévő hazai csapat otthonából.

Csenger (10.)–Gyulaháza (15.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Sajnos, eddig nem találtuk meg a góllövő cipőnket, és közben a védelmet is stabilizálni kell. Át kell értékelni a tavasszal eddig nyújtott teljesítményt és most már szeretnénk javítani mérlegünkön.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Jó csapathoz látogatunk, bravúr lenne a pontszerzés, de nekünk most már nagy szükségünk van a sikerélményre.

Nagyecsed (11.)–Nyírgyulaj (9.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Azt tudom, a Gyulajtól több jó játékos távozott télen, ettől függetlenül az elmúlt hétvégén is magabiztos győzelmet aratott, ezért nekünk is nagyon fel kell kötni azt a bizonyos alsót, ha sikeresek akarunk lenni. Márpedig azok akarunk.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Egy kicsit megnyugodhatunk, mert az előző két hazai meccset sikerült behúzni, így felszabadultan készülhetünk a folytatásra.

Vasárnap

Mándok (3.)–Austria Juice-Vásárosnamény (2.)

Lakatos István, a Mándok játékos-edzője: – Jó csapat látogat hozzánk, bízom benne, hogy fel tudunk nőni a feladathoz és ismét sikerült visszatérni a „pontos” útra.

Harbula Balázs, a Vásárosnamény edzője: – Újfent négy-öt hiányzóval kell meccselni, de lassan megszokjuk ezt is…

Ibrány (4.)–Nyíregyháza Spartacus II. (1.)

Kiss Tamás, az Ibrány edzője: – A hétvégén a bajnoki cím várományosát fogadjuk, amellyel ősszel is kiélezett, színvonalas mérkőzést vívtunk. Az előző meccshez képest játékban sokkal többet várok a fiúktól, ha ez megvalósul, hazai pályán esélyünk lehet a sikerre.

Huszák Géza, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Hétről hétre ugyanazt tudom mondani, minden attól függ, milyen összeállításban lépünk pályára, ugyanakkor természetesen megpróbáljuk a maximumot kihozni a mérkőzésből.

Balkány (8.)–Kemecse (13.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Az a játék, amit Gyulaházán nyújtottunk a Kemecse ellen édeskevés lesz, remélem, ezzel tisztában vannak a srácok is. Kicsit bosszant a hullámzó teljesítmény, amit egyes játékosoknál tapasztalok, ezt a hétvégéig átbeszéljük. A tabella mutatja, mennyire kiegyensúlyozott a bajnokság, így nem mindegy a hazai meccsek, hogy sülnek el, ezért mindenkitől a maximumot várom.

Resán Attila, a Kemecse elnöke: – A szakolyi pálya sok játékosunkban szép emlékeket ébreszt, nem áll szándékunkban beárnyékolni ezeket az érzéseket.

(A mérkőzést Szakolyban rendezik)

Nagyhalász (16.)–Nyírmeggyes (14.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Az elmúlt héten nem tudtuk megfelelően pótolni a hiányposztokat, így a nagyon jó focit játszó Nyírgyulaj rendesen befűzte az oktatófilmet. Hétvégén remekül felkészített csapat érkezik hozzánk, egy felkészült edzővel, ennek ellenére azt mondom, hogy most mi szeretnénk a mozigépészek lenni.

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – Számunkra nagyon fontos mérkőzéshez érkeztünk. Jól kezdtük a tavaszt, bízom benne ez a lendület nem most fog megtörni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .