Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhatodik fordulóját rendezik hétvégén.

Vakarcs Imre, a Vaja kapusa aligha fog unatkozni a Záhony elleni rangadón Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 16. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tuzsér (7.)–Szabolcsveresmart (10.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Sajnos, már visszatérő problémánk, hogy a fiatal játékosok idegenben rendre gyengébb teljesítményt nyújtanak. Ezzel még nem is lenne semmi baj, ha nem párosulna hozzá akarat gyenge, bátortalan és elképzelés nélküli játék – az egész csapat részéről! A hosszú hétvégén hosszabb pihenőt is kaptak a srácok, így remélem mindenkinek volt ideje átgondolni, mit és hogyan tegyen másképp ahhoz, hogy még egyszer ne forduljon elő olyan szégyenteljes teljesítmény, mint Nyírjákón! Nekünk vezetőknek is, ebből adódóan egyértelmű a feladat: rendet rakni a fejekben és ráállítani a csapatot arra az  „útra”, ahol olyan játékot láthatunk a srácoktól, ami megfelel a kvalitásaiknak! Mert a kvalitások megvannak, igaz a tavaszi két meccsen ezekből még nem láttunk semmit! Bizakodva várjuk a szombatot, ahol egy nagyon jól igazoló és megerősített vendégcsapat látogat hozzánk.

Tóth Tibor, a Szabolcsveresmart edzője: – Úgy látszik, a sors szerint még mindig nem teszünk eleget ahhoz, hogy győztesen jöjjünk le a pályáról. Elég már a szimpatikus vesztes szerepéből, ideje lenne megkezdeni a pontok gyűjtését, amihez az elmúlt meccs jó alap, akkor is, ha a hazaiak otthon acélosak igazán!

Nyírkarász (6.)–Tiszakanyár (9.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Számomra teljesen ismeretlen a vendégcsapat, ezért megpróbáljuk a saját játékunkat játszani, és a legtöbbet kihozni a mérkőzésből.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Küzdelmes mérkőzésre számítok, de ha a srácok fegyelmezetten lépnek pályára, akkor pontokkal térhetünk haza.

(A mérkőzést Nyírjákón rendezik)

Vasárnap

Pátroha (4.)–Ajak (8.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Ha ezt a mérkőzést is ugyanolyan komolyan vesszük, mint a legutóbbit, akkor sikeresek lehetünk hazai pályán.

Barati István, az Ajak edzője: – Nem igazán kaptuk el a rajtot, ha javítani szeretnénk, ezen a meccsen mindenkitől a maximum kell.

Gergelyiugornya (3.)–Jéke (13.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Csalódásként élte meg a csapat az elmúlt fordulóban elért döntetlent. Nem siránkozni akarok csak a szurkolóink értetetlenül néznek az eredmény hallatán, ezért írom le: Szilágyi Norbi, Illés Gyula, Lovas Pista, Balázs Gergő, Barath Laci, Szabó Joe, Lakatos Attila nélkül, hét hiányzóval mentünk el. Ehhez most jön Fejes Jani, Boda Roland és Peregrin Ricsi „kiesése”, szóval azt még nem tudom, hogy fogunk kiállni hétvégén, de még így tartalékosan is, hazai pályán csak a győzelem az elfogadható számunkra. Remélem, aki hadra fogható lesz átérzi a mérkőzés jelentőségét.

Ladányi TC (14.)–Kék (11.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Fabók István barátom csapata nagyon jó rajtot vett, ami rólunk nem mondható el. Mindent megteszünk, hogy ezen a rossz szérián javítsunk, ehhez feltétlenül meg kell szerezni a három pontot.

Fabók István, a Kék edzője: – Már több oldalról és szemszögből nézve is tisztán látszik… A nagyon bölcsek szerint az élet a legjobb tanító, csak ugye nagyon drága a tandíj. Elértünk két olyan eredményt amire kicsit büszkék lehetünk, de a java csak most következik. Valami olyasmi, mint amikor Bruce Willis megérkezet Borsodba, jó, jó, hogy gőzgép, de mi „hajtsa”?

Újdombrád (5.)–Fényeslitke (12.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Az elmúlt hétvégénk deficitesre sikeredett, a Záhony elvitte a három pontot, plusz Gombkötőék tényleg tudnak inni! Most mindenképpen győzni kell, így visszahozzuk a három pontot, és a zsebemben is több marad…

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, viszont szeretnénk megnehezíteni a hazaiak dolgát.

Vaja (2.)–Záhony (1.)

Siska Attila, a Vaja edzője: – A Záhony kiváló szezont fut, talán a jelenlegi legjobb formában lévő csapat a csoportunkban. Gombkötő Sanyival az élen, nagyon jó futballisták, igazi csibészek alkotják az ellenfelet, ők is, mi is a támadójátékot preferáljuk, így változatos, nyílt mérkőzésre számítok, amely abszolút háromesélyes.

Gombkötő Sándor, a Záhony játékos-edzője: – Olyan csapathoz látogatunk hétvégén, amely nagyon régen nem szenvedett vereséget hazai pályán, a bajnokság egyik esélyese, plusz egy intelligens, tanult edző irányítja. Ugyanakkor a gondjaink ellenére megpróbáljuk a szinte lehetetlent!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .