Kattints a képre!!

Hatásosan sikerült Gagyi Sándor belépője, vagy ha úgy jobban tetszik – visszatérése a Sényő-Carnifex NB III-as csapatához.

Gagyi Sándor visszatérése a lehető legjobban sikerült Fotó: egri media

Ha leszámítjuk, hogy a tavaszi nyitófordulóban, Egerben egy percre becserélték mezőnyjátékosként (!), a Békéscsaba II. elleni vasárnapi bevetés volt a vérbeli premier a télen ismét csatasorba szólított kapus számára. A huszonkilenc éves cerberus – külföldi munkavállalás miatt – a teljes őszi szezont kihagyta, a csabai „fakóval” vívott idegenbeli összecsapáson nevezték először kezdőként, ő pedig „nullázott”, kapott gól nélkül, magabiztosan védve, bravúrral megspékelve segítette 1–0-s győzelemhez a szabolcsiakat. Azt a brigádot, amelynek tagjai számára a hajnali indulás miatt is emlékezetes marad a viharsarki túra.

– Én már egy ideje korán kelek, úgyhogy nekem nem volt annyira szokatlan, bár meccsre még én sem indultam hajnali ötkor, és az is biztos, szinte mindenki kókadozott a buszon – osztotta meg „élményeit” Gagyi Sándor. – Annak viszont nagyon örültem, hogy újból bajnokin védhettem, amelynek megéltem minden pillanatát, sőt, mondhatom, élveztem a játékot. Pláne, hogy egy kapusnak mindig jó érzés, ha nem kap gólt, így hozzá tud tenni a sikerhez. Mákos guba voltam, hogy ilyen klasszul alakult, de ez a csapat érdeme: nagyot küzdöttek a srácok, főleg a végén, amikor nyomott az ellenfél. Szóval, szépen sült el a visszatérés, remélem a folytatás hasonló lesz!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .