Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizenhatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A tavaszi idény első vérbeli rangadóján a fehér mezes Vámosoroszi a listavezetővel csap össze: őszi „odavágón” a Csengersima 3–2-re nyert Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Gémtech csoport, 16. forduló (kezdés: 15 óra)

Szombat

Tisztaberek (13.)–Nagydobos (7.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A hétvégén szeretnénk megkezdeni győzelmi sorozatunkat, de a múlt heti eredmények alapján ez igencsak nehéz vállalásnak ígérkezik.

Czine Máté, a Nagydobos edzője: – Bárki bármit mond csalódást keltő volt hétvégén szerzett egy pont. Minden játékoson látszott, hogy fáj ez az iksz. De, nincs mese menni kell tovább és a következő mérkőzéseken a maximumot kell kihozni magunkból! Nehéz meccsre számítok Tisztaberken is: tudjuk, hogy a hazai csapat jelenlegi helyezése csak egy dolog, harcolni és küzdeni fog. Ugyanakkor mi sem fogjuk könnyen adni a bőrünket – ha adjuk egyáltalán.

Szatmárcseke (9.)–Nyírcsaholy (5.)

Szűcs István, a Szatmárcseke edzője: – Egy félszezon alatt nem kaptunk annyi sárga lapot, mint a legutóbbi meccsen, emiatt úgy néz ki, többen „kipontozódtak”. Remélem, akiket nem cseréltem be hétvégén nem sértődtek meg annyira, hogy ne vállalják a következő mérkőzést! A Csaholy jó csapat, de mindent megteszünk, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Makszim Gábor, a Nyírcsaholy játékos-edzője: – Többen nem lettünk, de legalább öt sárga miatt eggyel kevesebben… A hazaiak az őszhöz képest rendezték soraikat, ettől függetlenül három pontért utazunk szombaton. Pénteken a keret megerősítése érdekében toborzót tartunk a sportpályán, várjuk a labdarúgást kedvelőket.

Vámosoroszi (2.)–Csengersima (1.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Ha a ziccereinket megfelelő módon tudnánk értékesíteni és nem lenne a fél csapat sérült, talán még egy jó meccs is kerekedhetne a hétvégén. Ennek hiányában viszont csak a lelkesedéssel tudnánk kompenzálni mindezt, de jelenleg ezzel is küszködünk.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A forduló rangadóján az egyik legjobb csapathoz látogatunk, amely formán alul kezdte a tavaszi szezont, mi viszont sikerrel vettük az eddigi akadályokat, ami bizakodásra adhat okot számunkra. A három pont megszerzéséért fogunk küzdeni.

Vasárnap

Kocsord (8.)–Sonkád (11.)

Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője: – „Ember, küzdj és bízva bízzál!”

Homoki Endre, a Sonkád edzője: – Nem tudom, miért adunk sanszot mindig az ellenfélnek, rendszerint hátrányba kerülünk, utána csak a küszködés megy, görcsölünk, örülünk, ha egyáltalán ki tudunk egyenlíteni. Már félve merek bármit mondani, megpróbálunk jó játékkal minél jobb eredményt elérni.

Encsencs (6.)–Nyírvasvári (4.)

Szilágyi Gábor, az Encsencs játékos-edzője: – Reméljük, meggyógyulnak a betegeink és teljes lesz a keret. Bár sok újat nem fog tudni mutatni egymásnak a két csapat, a pillanatnyi forma dönthet – bízunk benne, hogy mi javunkra.

Berettyán Gábor, a Nyírvasvári edzője: – Az Encsenccsel mindig hajtós, szoros meccset szoktunk játszani, bízom benne, ezúttal felénk billen a mérleg nyelve.

Ópályi (12.)–Nyírbéltek (3.)

Bartha Miklós, az Ópályi edzője: – Bajnokesélyes csapatot fogadunk, nézők nélkül, az esélytelenek nyugalmával készülünk, meglátjuk, mi sül ki belőle.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Sajnálom, hogy hétvégén elmaradt a mérkőzésünk, remélem, ez nem töri meg a lendületünket és jó meccset játszunk Ópályiban – egyben három ponttal térünk haza.

(A mérkőzést zárt kapu mellett rendezik)

Milota (10.)–Nábrád (14.)

Elek László, a Milota edzője: – Egy percig sem szabad félvállról venni egy könnyebbnek ígérkező meccset sem. Az ilyen mérkőzésekre is ugyanolyan mentalitással kell készülnünk, mintha a dobogós csapatok ellen lépnénk pályára. Ha ez megvalósul, akkor nem lesz gond a három pont megszerzésével és remélhetőleg feljebb léphetünk a tabellán is.

Kónya Zoltán, a Nábrád edzője: – A bajnoki címről valószínűleg már lemondhatunk, de azért minden meccsen győzni szeretnénk, így állunk ehhez a feladathoz is.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .