Kattints a képre!!

Bár lassan enged szorításából a tél, a kocsordiak aligha arra készültek, hogy idejekorán zakóra váltanak. Márpedig a megyei másodosztály Gémtech csoportban szerepelő együttest előbb – saját otthonában – a Nyírbéltek 7–1-re, míg vasárnap a Nyírvasvári 12–1-re „ruházta” meg.

A kocsordiak számára meglehetősen balul sült el a tavaszi kezdés Fotó: tudósítónktól

Szóval a két tavaszi meccsen tizenkilenc (!) gólt kapott a Kocsord: nem a két vereség meghökkentő, elvégre az ellenfelek a közvetlen élmezőnyben tanyáznak, sokkal inkább a különbség mellbevágó. Pláne, hogy a csapat jelenleg nyolcadik a tabellán, vagyis eleddig egyáltalán nem a „futottak még” kategóriát képviselte…

– Tanácstalan vagyok, pontosan én sem tudnám megmondani, miért alakult így – Disznós Gusztáv, a Kocsord edzője. – Tény, hogy vannak hiányzók, sérültek, de az elért eredményeket ezzel sem lehet megindokolni. Mindkét csapattól ki lehet kapni, hisz eleve jobban állnak nálunk, viszont vereség és vereség között óriási a különbség, nem mindegy, hogy történik. Úgy vettem észre, mentálisan kicsit meg vagyunk zuhanva, nincs meg az összhang a csapatban, ami ősszel jellemzett minket. Azt gondolom, egy győzelem sokat segítene, mindenki elhinné, hogy nem vagyunk ennyire rosszak, mert néhány hét alatt nyilván nem felejtettünk el focizni. A Nyírvasvári elleni meccs után együtt maradtunk az öltözőben, azt tapasztaltam a fiúk is érzik, hogy ez így nem mehet tovább!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .